2777
2789
عنوان

چاق شدن صورت

402 بازدید | 39 پست

سلام دوستان گلم.اگر راه حلی برای چاق شدن صورت دارید که جواب داده لطفا بگین چون من دوماه دیگه عروسیمه وصورتم لاغر شده.آب خوردن وناشتا صبح ژله خوردن روامتحان کردم یه کوچولو جواب داد ولی راه حل قویتری میخام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم سيب زميني ابپز

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

میکس شیر خشک +نخودچی+شیر بعد از صبحانه

تزریق ژل از پول شوهر

مصرف یک دوره پودر معتبر چاقی 

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

باید پروتیین بخوری ونشاسته...

جوانه گندم..ژلاتین..سویا..سیب زمینی آبپز..کشک..مرغ..

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ولي الان صورت استخوني قشنگ تره هاا

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
هرروز بايد خورد؟صبح ها ياشب ها؟

فرقي نداره كي 

ولي فك كنم تا ي ماه جواب بده عزيزم