2777
2789

اهنگ جدید کسی داره واسه تانگو خودم پیدا کردم و خیلی خوبه اما بلد نیستم بفرستم شما هم ببنید

اما رقص تکی خیلی نمیدونم با چ اهنگی 

اونم پیدا کردم اما خب باز میگم شاید قدیمی باشه 

لطفا ایده جدید بدین 

همه رقصا بیشتر با اهنگ پری دریایی ووو هست 

من خاستم برقصم قسمت نشد. بزار الان اهنگ اسمشو میگم خیلی باحاله. 

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اهنگ حوا ،امین ترکمن برا تانگو عالیه. من تمرینش کردم. البته حرکاتم خاص بود، اما وسط عروسی دلخوری پیش اومد گفتم نمیخام دیگه

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو 
چرا قسمت نشد🥺

بعضیا عروسیمو زهر کردن منم اشکم داشت در میومد دیگه تانگو نرقصیدم اما رقصای دیگمو انجام دادم

با اهنگ پری دریایی خودم موافقم  ولی قدیمی نیست عایا

من با بار شیرین فروهر. خیلی طراحی رقصم قشنگ بود عالی شد

الان با این اهنگ زشته قدیمی نیست

من دوستش داشتم. بالاخره هر اهنگی قدیمی میشه. مهم اینه قشنگ برقصی و اهنگم قشنگ باشه

با اهنگ تویی انتخابم بهنام بانی جدیدا تو کلیپا دیدم عروس میرقصه. با اهنگ لیلا فروهر چه دلنواز اومدم هم میرقصن. اهنگ عارف کی بهتر از تو. اهنگ عشوه بیژن مرتضوی که بی کلام هست هم دیدم رقصیدن باهاش. گلپوش امید. اهنگ رویا از امیریاشا. اهنگ ماه پیشونی از هوروش بند.اهنگ معین زندگی با تو با اینکه قدیمیه ولی جدیدا دوباره مد شده عروسا باهاش میرقصن.شما باید ببینی اهل قر دادنی اهنگ قری بیشتر انتخاب کنی😂😂یا نه سنگین میرقصی زیاد پیچ و تاپی نیستی😊 اهنگ تانگو هم که اهنگ عارف به اسم ارامش هست. اهنگ رضا صادقی به اسم عاشقتم. اهنگ هنگامه قسم میخورم. اهنگ هوای من بابک جهانبخش . اهنگ خوابم یا بیدارم ابی.