2777
2789

خانما من شوهرم میخواد ماشینشو بفروشه پراید میخواد ۲۰۶ بخره بعد یه مقدار پول فروش ماشین یه مقدارم من میخوام سرویس طلامو بفروشم من اصلا سرویسمو دوس ندارم استفاده هم نمیکنم ....البته به شرطی دارم میفروشم که ماشین به اسم من بعد میگم من کا سرویس استفاده نمیکنم خودم گوشواره النگو  گردنبند دستبند همه چی دارم شما بودید میفروختین؟؟؟یعنی اشتباه میکنم؟

واسم دعا کنید مامان بشم اگ میشه یه صلوات بفرستید❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلا فروختن  ؛  فقط  برای خرید  چیز حیاتی  مثل خونه 

ماشین آب و آتیش  و سرمایه محسوب نمیشه واقعا

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

اون زندگی مشترک شماس. اگه دوس دارین دوتاتونم راضی هستین نه چه اشکالی داره.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

من یبار برای ماشین طلا فروختم اشتباه کردم برنگشت

بنطرم اگر بتونین وام بگیرین بهتره تا طلا بفروشی 

بازم هرجور خودت صلاح میدونی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

والا بستگی به شوهرت داره اگه از اوناس که بخواد بعدش بازی دربیاره نه ولی اگه خیلی خوب و مهربون و هواتو داره عیبی نداره  بفروشی و کمکش باشی

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
اون زندگی مشترک شماس. اگه دوس دارین دوتاتونم راضی هستین نه چه اشکالی داره.

اوهوم اما مامانم همش دخالت میکنه میگ نفروش و اینا بابام پر میکنه شوهرم خیلی ناراحت میشه لج میکنه

والا بستگی به شوهرت داره اگه از اوناس که بخواد بعدش بازی دربیاره نه ولی اگه خیلی خوب و مهربون و هوات ...

نه خوبه خداروشکر

اوهوم اما مامانم همش دخالت میکنه میگ نفروش و اینا بابام پر میکنه شوهرم خیلی ناراحت میشه لج میکنه

اولویت اولت همسرته. سعی کن با شوهرت هماهنگ کنی و تصمیم درست بگیری. حالا که از سرویسات خوشت نمیاد بنظرم ماشین هم جز واجباته.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀