2777
2789
عنوان

کسایی ک بچشون با مشکل مادرزادی بدنیا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 8741 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره مث اینکه اینجا فقط مشاور اخلاقی و نصیحت کننده داریم...حالا ب نظره شما امکان داره بعضی مشکلات ماد ...

آره عزیزم امکان داره. مثلا خود من مشکل مادرزادی دارم. مامانم میگه من تو بارداریم آز این آزمایشا دادم ولی مشخص نشده که تو همچین مشکلیو داری

چرا میخوای سقط شه مشکل مادرزادی داره؟ بچه دیگم داری

ن بچه اولمه فک میکنم هنوز اصلاااا شرایط بچه رو ندارم چ از نظر وضع اقتصادی ک روزای خودمونم ب سختی میگذره و چ از نظر اخلاقای شوهرم و زندگیم و همه چی

واقعا دلیلتون چیه انقد راحت شروع میکنید توهین???چرا نمیخواید منطقی بحث کنید???شما تو زندگیه منی ک سر ...

توهین نکردم گلم واقعن عصبانی شدم که اونهمه کار انجام دادی که بچه سقط شه حالا اگه خدای نکرده ناقص بشه میتونی آرامش داشته باشی؟

اقلن میرفتی دکتر با دارو سقط میکردی

الانم تا دیر نشده برو دکتر از سلامتش مطمئن شی

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍
من دقیق اطلاعات ندارم ولی توی غربالگری فک کنم همه مشکلات مادر زادی مشخص میشه. ولی حتما دکتر برو. ترس ...

نه عزیزم غربالگری نشون نمیده خاک عالم تو سر کسی که غربالگری رو درست کرد منم سر اطمینانی که داشتم رفتم گفتن بچه ت سالمه ولی به دنیا که اومد کلی مشکل داشت فقط آمینیوسنتز همه چی رو نشون میده

الان امینو سنتز یا ازمایش سلفری میدن خداروشکر خیلی معلولیتها مثل تریزومیهای هجده وبیست ویک تو اینها معلوم میشه سونوهای غربالگری هم هست نگران نباش اگه میخوای بچه رو نگهداری مرتب چکاپ می کنن .استرس بنظرم از همه بدتره

دوستان توجه کنین این خانوم الان بارداره والا ادم سالم کامنتاتونو میبینه حالش بد میشه چ برسه ب ی خانو ...

واقعا تو این مدت ک تاپیک زدم فهمیدم خیلی از ادما اگه عقده هاشونو تو مجازی خالی نکنن میتونن تو دنیای واقعی و برای جامعه خیلی خطرناک باشن

نه عزیزم غربالگری نشون نمیده خاک عالم تو سر کسی که غربالگری رو درست کرد منم سر اطمینانی که داشتم رفت ...

واقعااا. من نمیدونستم. میگم که اینا تخصصیه ما هاکه اطلاعات کامل نداریم. باید پیش یه دکتر خوب رفت.  

واقعا تو این مدت ک تاپیک زدم فهمیدم خیلی از ادما اگه عقده هاشونو تو مجازی خالی نکنن میتونن تو دنیای ...

منم مث شما اوایل بارداریم ی تاپیک زدم چنان هجوم اوردن سرم ک تا شب دیت و پاهام میلرزید. زن باردار همینجوریشم استرس داره بخوایم سرزنشم کنیم ک دیگه ......

بنظرم تاپیکو ببندوبرو والا بارداری حالت بد میشه با این حجم از بی..... ب دلتم بد راه نده نینی طوریش ...

یعنی بنظره شما با این کارا ک کردم اگه مشکل جسمی براش بوجود نیاد ممکنه مثلا مشکل بینایی شنوایی براش پیش بیاد یا اینکه مثلا خدایی نکرده نتونه حرف بزنه یا از نظر عقلی و حرکتی مث راه رفتن یا ....این چیزارو ک دیگه تو ازمایش نشون نمیده ممکنه بدنیا بیاد و اونموقع بفهمم بنظرتون میشه?

آره عزیزم امکان داره. مثلا خود من مشکل مادرزادی دارم. مامانم میگه من تو بارداریم آز این آزمایشا دادم ...

ببهشید ک میپرسم چ مشکلی دارید میخوام ببینم تا چقد میتونه احتمالای دیگه جز مشکل جسمی وجود داشته باشه

توهین نکردم گلم واقعن عصبانی شدم که اونهمه کار انجام دادی که بچه سقط شه حالا اگه خدای نکرده ناقص بشه ...

من الان از این میترسم ک مشکلای دیگه جز مشکله جسمی براش بوجود اومده باشه ک تو ازمایش دیگه نشون نمیده

الان امینو سنتز یا ازمایش سلفری میدن خداروشکر خیلی معلولیتها مثل تریزومیهای هجده وبیست ویک تو اینها ...

تو این ی هفته ی اخر حتی نتونستم غذا بخورم در حدی ک استرس دارم و ناراحتم