2777
2789
عنوان

امروز تو خیابون

| مشاهده متن کامل بحث + 4015 بازدید | 156 پست
واااایییی این چه چالشیه بخدا دختره مثل مرده ها شد 

آخه یبارم یکی از کاربرا یجا تعریف میکرد یه پسره تو مترو داشته راه میرفته یهو برگشته یه خانوم مسن رو بغلش کرده بعد دوباره با خیال راحت راهشو گرفته رفته زنه هم نمیشناختتش

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی هر کی پوششش بده باید بیان ماچش کنن 😄

نه نمیگم بایدماچش کنندولی می دونم اون اقا پسره چرا نیومده یه خانم محجبه را ماچ کنه؟

پس حتما نوع پوشش روی افرادی که توان کنترل ندارند تاثیر داره.

یه بار یه پسره چند ساله پیش به ما چند نفر که هممون دختر بودیم یه چیزی گفت یادم نیست چیگفت .متن بیست سال بودم .منم با کیفم همچین کوبیدم به کمرش فرار کرد پشت سرشم نگاه نکرد تا اونجاببم که صدام در میومد اربده کشیدم نمیدونم کدوم سوراخ رفت با دوستان بود .بعد دوباره خودمو متشخص کردم به راهمون ادامه دادیم هیچی به هم نگفتیم  رسیدیم خونه هر کدومموم یه طرف افتادیم شکمامون گرفتیم اینقد خندیدیم بعد تو کیفمو نگاه کردن دیدم یه شارژر توش بوده از اون شارژر قدیمی بزرگ سنگینا .خدا منو ببخش.

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
آخه یبارم یکی از کاربرا یجا تعریف میکرد یه پسره تو مترو داشته راه میرفته یهو برگشته یه خانوم مسن رو ...

عه چقد بد،طفلی پیرزنه،بخدا الان همش دختره تو ذهنمه نکنه سکته کنه بدجور یخ کرده بود

متاسفم واقعا  هنوز اندر خم یه کوچه موندیم  هرچی میشه حجاب خانومه چطور بوده  ...

اره عزیزم وقتی که یه خانم حق داره لخت وپتی بیاد بیرون یه نفر هم اون حق را به خودش میده که نبایدکاری که بکنه انجام بده.

این ربطی به یه خم کوچه نداره عزیزم شما طلا وجواهراتت را هم به شدت کنترل می کنی ومی پوشنی وراحت تویه نایلون تو خیابون دست نمی گیری پس ارزش ما از طلا هم بایدپایین تر باشه که خودمون را از حرامیان حفظ نکنیم.