2777
2789
عنوان

متاهل ها میشه بیاین🙄😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 140 پست

من خانه دار شوهرم دپیلم ولی کارگره

❤ باش آغرسی:گجه چاغی یاتمادیم باش یاستغینا آتمادیم دئیب دوردوم وای باشیم توکدو گوزدن یاشیم هچ آنام دا یاتمادی باش یاستغینا آتمادی باشیم اوسته دایاندی شام کیمی منه یاندی درمان ایچیردی احمال باشیما گویدو دسمال دینجلیب یوخلادیم من آنا چوخ چوخ ساغول سن آنا الین وار اولسون گونلونده کدر سولسون❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من اگر میخوای با پسر با شغل و موقعیت خوب ازدواج کنی خودتم باید تلاش کنی درس بخونی تا خودت شغل ...

اره منم میخواستم ببینم این به هم ربط داره 

دقیقا میخواستم اینو بدونم

خودش اومد من ۱۴ سالم بود هنو عقلم ب تور کردن نمیخورد😕😕😕

اقوام؟ 

خوشبخت باشین عزیزم.

برای حاجتم یه صلوات میفرستید؟ممنونم شک ندارم که ب لطف خدای بزرگ بزودی زود ،یه خانم معلم میشم ان شا الله 
اره منم میخواستم ببینم این به هم ربط داره  دقیقا میخواستم اینو بدونم

بنظر من که در بعضی  مواقع ربط نداره خودمو دیدم ک میگم البته من فک کنم که پولداری خانواده و پدر ربط داشته باشه

آنیل هستم 💜 کلی هدف دارم واسه آینده م امیدوارم که کم نیارم 🥰ahw