2777
2789
عنوان

اش رشته بهم یاد بدید

239 بازدید | 16 پست

ما اش رشته هامون و با رب درست میکنیم اش قرمز میشه حالا برااولین بار میخام با کشک درست کنم چجوریه یادم میذید؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

رب😥

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞

خب جای رب  کشک بریز.و بقیه مواد 

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جای رب  کشک بریز.و بقیه مواد

کشک و باید جدا بجوشونم یانه؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
کشک و باید جدا بجوشونم یانه؟

من که تو آب جوش حل میکنم میریزم تو آش

دیگر از رفتن به دکتر زنان متنفرم اصلا خاطرات خوبی ندارم هر چه خاطره است یاس و ناامیدی است دست خودم نیست هر بار که با تست منفی روبرو میشوم تمام آرزوهایم یکباره خاموش میشود،تا به کی اینهمه صبر؟؟ خسته ام از نگاه های پرسش گر دیگران 😔خدا کاری بکن🙏
  • نخود یک پیمانه
  • لوبیا چیتی نصف پیمانه
  • لوبیا سفید نصف پیمانه
  • عدس یک پیمانه
  • سبزی آشی ۵۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ ۲ عدد
  • سیر ۶ حبه
  • نعناع خشک ۲ قاشق غذاخوری
  • کشک به اندازه کافی
  • رشته آش به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی
بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
رب😥

اره خییییلی خوشمزه میشه ها

[QUOTE=90433315]وای رب😨😢 مزش بد

نه خیلی خوبه

ما که اصلا کشک نمیریزیم.

اب .سبزی اشی . نخود. لوبیا .عدس . رشته .پیاز و نعنا و سیر داغ .بعدم یکم سرکه میزنیم هر کس طبق زائقه ی خودش و میخوریم

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

نخود لوبیا قرمز و لوبیا چیتی از شب قبل خیس میکنم

ی پیاز درشت خورد میکنم سرخ میکنم بعد حبوبات ک ی جوش زدم ابشو ریختم دور با پیاز ی تفت کوچیک میدم ک بوی خامی نده فلفل سیاه و زردچوبه میزنم اب میریزم میذارم بپزه ی ساعت ک گذشت سبزی هم بهش اضافه میکنم بهراه عدس

دیگه اجازه میدم حبوبات بپزه وقتی پخت رشته اشی میریزم

نیم ساعتی طول میکشه رشته کامل بپزه و لعاب بده

تو تابه پیاز داغ بهمراه چند حبه سیر درست میکنم و یخورده نعنا هم میریزم داخلش قبل اینکه زیر اشو خاموش کنم میریزم تو اش

زیرشو خاموش میکنم درشو میذارم نیم ساعت بعدش با کشک و نعناداغ و پیاز داغ تزیین میکنیم و میخورین

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
نه اصلا نجوشون بد میشه پخت آش که تموم شد کشکو اضافه کن 

بعد بزارم یکی دوقل هم بااش بخوره بعد زیرش و خاموش کنم؟