2777
2789
عنوان

آندومتریوز در دختران مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 25870 بازدید | 279 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام شما کیست ندارید؟؟؟

دوسال پیش داشتم، با دو ورق ال دی از بین رفت، سه ماه پیش سونو گفت فیبروم داری کیست نداری، دوباره هفته پیش دکتر زنان خودش سونو کرد گفت باز کیست داری،ام ار ای ندادم، دکترا گفتن حتی با سی تی و ام ار ای هم ممکنه تشخیص داده نشه

واقعیت من فکر میکنم اگرم کیست آندومتریوزی باشه داخل واژنه با توجه به علایم، منتهاش بدلیل تجردسونو واژینال ممکن نیست

حالا ازمایشاتca125,Roma,HE4, نوشته یه دکتری، اینم برم ببینم بلکه کشف شد علت دردهای عجیبم

شاید اصلا اندو نداشته باشی

علایمی که دارم،دردهای مزمن ولی سیکلیک لگنی، سه تا دکتر تا حالا گفتن اندومتریوز،حالا فردا برم ازمایشات تخصصی تر ببینیم نتیجه چیه، ازمایش ترکیبی ca125,roma,HE4ظاهرا برای تشخیص سرطان تخمدانه، خدا بخیر بگذرونه

ممنون بابت قوت قلب، و همچنین تاپیک مرتبط، بالاخره یجا هست صحبت از بچه و بارداری نباشه، ما مجردا هم د ...

اره والا

من هنوزم نمیدونم من از الان که ۲۰ سالمه تا کی باید قرص بخورم و پریود نشم اینهمه عوارض داره و منم که نمیخوام ازدواج کنم

اره والا من هنوزم نمیدونم من از الان که ۲۰ سالمه تا کی باید قرص بخورم و پریود نشم اینهمه عوارض داره ...

من موقع پری دردهام وحشتناک نبوده،شایدم دیگه عادت کردم، دو سال پیش برای کیست دو ورق ال دی خوردم خیلی خوب بود نه طول سیکل نه موقع پری درد نداشتم، وقتی به دکتر گفتم گفت این خودشم درمانه ولی بجای ال دی سیپروترون کامپاند نوشت، از روز سوم مصرف دردام شروع شد،تا اخرین دونه قرص درد داشتم،این بار گفته باز ال دی شروع کن (با فاصله جهت پری) ببینیم این بار چطور پیش میره

اره والا من هنوزم نمیدونم من از الان که ۲۰ سالمه تا کی باید قرص بخورم و پریود نشم اینهمه عوارض داره ...

برو پیش تبریزیان دکتر سنتی منم همینجودی درمان دارم میکنم خودمو