2777
2789
عنوان

آندومتریوز در دختران مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 25868 بازدید | 279 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشع نشانه هانو بگی

من درد شدید و خونریزی شدید همراه با لخته داشتم اینقدر درد داشتم که مسکن تاثیر نداشت و همش بالا میوردم بعصی ها موقع دفع هم در زمان پریود درد و یا خونریزی دارند

سلامت باشید همیشه

ممنون عزیزم همچنین شما. راستی تو یه تاپیکی خوندم یه خانمی از کلم بروکلی برا درمان کیست آندو استفاده کرده بود و نتیجه هم گرفته بود. میگفت هر روز میخوردم خام و به اندازه کف دست. 

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
من درد شدید و خونریزی شدید همراه با لخته داشتم اینقدر درد داشتم که مسکن تاثیر نداشت و همش بالا میورد ...

منم پریودای دردناکی دارم که با زلوفن اروم میشه

نگران شدم راستش

منم پریودای دردناکی دارم که با زلوفن اروم میشه نگران شدم راستش

من اصلا با قرص اروم نمیشدم خونریزی خیلی شدید و لخته داشتم ایشالا که چیزی نیست برای شما تا اون حد که اکثر خانمها درد دارند

از خیلیا شنیدم آندو با طب سنتی خوب نمیشه منم اولش داروهاشو خریدم ولی اصلا استفاده نکردم

منم شنیده بودم اما خداروشکر جواب داد برام .طب سنتی با طب اسلامی فرق میکنه .من طب اسلامی استفاده کردم

عاقااا صلوات میفرستیدبرای سالم 

شکر خدا یه تاپیک جدید برای دخترای مجرد ایجاد شده، من ۳۵ سالمه مشکوک به اندومتریوز،خیلی دکتر رفتم ولی تشخیص قطعی داده نشده، همچنانم درگیر ازمایشات هستم، ظاهرا تشخیص قطعی فقط با لاپاراسکوپی ممکنه

علایم من : شروع درد لگنی (تخمدان چپ) از زمان تخمک گذاری تا پری(شدت درد در حال کاهش)

سه ساله این درد رو دارم و واقعا خسته شدم از دکتر و ازمایش