2777
2789
عنوان

آندومتریوز در دختران مجرد

25860 بازدید | 279 پست

سلام دوستان من 20 سالمه و چند ماهی هست که متوجه کیست 6 سانتی آندومتریوما شدم اکثر تاپیکهای مرتبط مربوط به خانم های متاهل و مشکلات بارداری و ... است خواستم این تاپیک رو ایجاد کنم که ما دختران مجرد با هم در ارتباط باشیم خواهشا مشارکت کنید چون تجاربتون حتما به درد خواهد خورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما باید حواست بهش باشه و تحت نظر باشی که در اینده برای بارداری دچار مشکل نشی

تحت نظر بودن یعنیچی من الان 20 سالمه حالا اگه عمل هم بکنم بعدش اگر عود کنه یعنی مدام باید ضد بارداری بخورم و پریود نشم؟ اخه من که حالا حالاها قصد ازدواج ندارم

اکثر دخترا کیستهای فولیکولی دارن مال من آندومتریوزه    

من نمیدونم فرقش چیه؟؟اخه تو سونو  مال منم زده بود اندیومتر ۳ در ۴ میلی..یکم هم ۱۰ میلی متری فک کنم... بزرگه؟؟

#🚫نکن  لایک لطفا💋💋💋
تحت نظر بودن یعنیچی من الان 20 سالمه حالا اگه عمل هم بکنم بعدش اگر عود کنه یعنی مدام باید ضد بارداری ...

با یه دکتر حاذق مشورت کن درمانهای دختران مجرد شاید متفاوت باشه با متاهلا ولی اگثر توصیه میکنن دستکاری نشه چون برمیگرده باز