2777
2789
عنوان

تاپیک اسنپ تعطیل شد!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 67 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن اینجوره فامیل ما ترمینال کار میکنه یه چیزایی تعریف میکنه حال آدم بد میشه زنش میگفت یه خانمی هست می ...

دیگه وقتی کسی فاسد باشه همینه دیگه کنتور نداره باهمه ...بله

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
یه مدت حقوق همسرمو بد میدادن بنده خدا از سرکار که میومد میرفت مسافرکشی یه بار اومد گفت یه زنه جلو نش ...

باید خودمون بریم سر کار بگیم شوهرامون بشینن تو خونه خونه داری کنن😕.قبلنا زنا یه شرم و حیایی داشتن مردا میفتادن دنبالشون حالا برعکس شده.

من كه صد بار اسنپ سوار شدم چيزي پيش نيومده حالا چي شده مگه

ببین شما خوب هستین و بل نسبت پا نمیدین ادم و شرم و حیا داره و از خدا میترسه 

صحبتم با زناییه که تو خستگی مردا پیشنهاد بی شرمانه میدن حتی بدون پول یا اندک پول

پنکه روشن کردم خنک شی ☢️
باید خودمون بریم سر کار بگیم شوهرامون بشینن تو خونه خونه داری کنن😕.قبلنا زنا یه شرم و حیایی داشتن م ...

اره واقعا 

خدا انشالا زن و مرد خراب و با خاک یکسان کنه که ارامش نذاشتن برا خانواده ها

من یکیو میشناسم مغازه دار بوده یه زن مسن میومده ازش خرید میکرده و بعد باهاش طرح دوستی میریزه و مخ آقاهرو میزنه و میبرتش خونشون رابطشون تا یکسال ادامه داشته و بعد زنش میفهمه و غوغایی به پا میشه و اون پیرزنه تهدیدشون میکرده وبعد شکایت کرده که ما با هم عقد موقت بودزمو فلان در صورتی نبوده و مرده هم از ترس جرم زنا و زندان و شلاق میپذیره و ۱۰ میلیون دادگاه تعییین میکنه بدن به پیرزنه فاسد😷لب کلام زن خراب تو هر جا و هر مکانی وجود داره مردا باید چشمشونو باز کنن و تو دام نیفتن البته این مردا هم خودشون کثیفن راستی مرده هم سن بالا بوده ولی ۱۰ سال از زنه کوچکتر بوده

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
باید خودمون بریم سر کار بگیم شوهرامون بشینن تو خونه خونه داری کنن😕.قبلنا زنا یه شرم و حیایی داشتن م ...

مرد نماد قدرته ولی گویا فقط قدرتشون را تو خونه سر زن و بچه خالی میکنن با دادو فریاد و زورگویی 

اگر واقعا قدرت دارن جلو کثافتکاری با قدرت بایستن 

یعنی چی فکر مبکنید همچین مردی بی تقصیره بله فرض کنید کلا هرزه گی ازاده اینها باید شعور و فرهنگ و اراده داشته باشن خیر سرشون مردن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مرد نماد قدرته ولی گویا فقط قدرتشون را تو خونه سر زن و بچه خالی میکنن با دادو فریاد و زورگویی  ...

آره دیگه خود مرد نباید بره سراغ این کارا

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
مرد نماد قدرته ولی گویا فقط قدرتشون را تو خونه سر زن و بچه خالی میکنن با دادو فریاد و زورگویی  ...

ما که نگفتیم که میرن پا میدن.ولی فکر اینکه یه زن در بیاد همچین حرفی به شوهرت بزنه هم آدمو دق میده.وقتی زن هرزه زیاد بشه بلاخره بی تاثیر نیست.