2777
2789
عنوان

می خوایم ماشین بخریم ولی...

860 بازدید | 51 پست

پولمون حتی به پراید هم نمی رسه. به نظرمون تو مدت کم چیکار کنیم که یکم پولمون بیشتر شه بتونیم ماشین بخریم؟ سهام خوبه؟ یا چی؟ ممنون میشم کمکم کنید. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدری داری حالامن 40 دارم نمیدونم چی میشه خرید

97برگردغلط کردیم😢این 98خیلی وحشیه😭    واسه لایک کردنات مرسی🙏واسه همه تاپیکات مرسی😀واسه همه تلافی کردنات مرسی😆پریو ببین جون بابا😍😅اهنگو پلی کن بابا😎همه میگن پری بلند شو اسی بغل کن دادا😂✌اسیمون جنتلمنه جنتلمنه😌اوشونم عشق منه عشق منه😃سلطانه سلطانه شاخ کل ایرانه😂عکساش همه هشتک لایو خوانواده پری جونه😂سلامتی پرپریا😉همه بچه مشتیا 😍هفتادیا شصتیا😆هشتادیانودیا😂همه مینی پریا😂❤😐😂 شنوندگان عزیزمتخصص ضد افسردگی هستم مشکلی داشتید بیایید پیوی😂😂واسه همه پیگیریاتونم مرسی✌😃😃

ما سی میلیون داشتیم با برادرم شریک شدیم یه 405 ثبت نام کردیم هنوز ماشین نیومده اما سی میلیون تا الان روی قیمت ماشین اومده که تقریبا 12 میلیونش به ما میرسه 

متاسفانه هر کاری که شما انجام بدی کا پولت زیاد بشه از اون ور قیمت ماشین هم زیاد میشه مدل پایین تر بخر ولی همین الان بخر اگر هم که پولت به مدل پایین تر نمی رسه از این پیش فروشی های سایپا بخر ۱۸ تومن میدی تحویل بهمن نود هشت ما بقی هم البته به قیمت روز ازت میگیرن کار زیاد جالبی نیست ولی چاره ای هم نیست

خدایا شکرتتتتتتتت
ما سی میلیون داشتیم با برادرم شریک شدیم یه 405 ثبت نام کردیم هنوز ماشین نیومده اما سی میلیون تا الان ...

سلام ني نيت دنيا اومد راحت بود

رهـا جونم خوشا ب بخت بلندم ک تورو دارم
اگه میتونی پولتو بزار بانک صادرات برای وام سر ماه امتیازتو بگیر از بانک اندازه امتیازت بهت وام میده.

چه جوری بیشتر توضیح میدی

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)