2777
2789
عنوان

زندگی تنهایی در تهران و در پانسیون

652 بازدید | 12 پست

بچه ها کسی رو میشناسین واسه کار رفته باشه تهران و خودش اونجا تنهایی زندگی کنه؟ تو پانسیون یا خونه

من واسه کار مجبورم برم تهران یه مدت. میخام ببینم محیط پانسیون چطوریه؟ 

قابل تحمله؟

افتضاح

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه مدت بودم، عین خوابگاه دانشجوییه، نظارت هم هست روشون، بعضیا یه چیزی رو ندیدن و نمیدونن چه جوری الکی نظر میدن آخه؟؟؟

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
مرسی عزیزم برای کسی ک دانشجو نیس مشکلی نداره؟ یا باید ثابت کنم کار میکنم؟ بعضیا میگن نمیدونم نامه ا ...

نه، خیلیا کارمندن توی پانسیونا، فقط سعی کن بری چند تا پانسیون ببینی، یه درست و حسابیشو بری، چون ممکنه توشون پانسیون بد هم باشه، حالا فوقش نامه هم خواستن یه نامه از محل کارت میبری دیگه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...