2777
2789
عزیزم ان شاءالله توی این ماه عزیزحاجتتومیگیری دامنت سبزمیشه 🙏❤خودمم همینطور..وقتی نمیشه نمخوام خودک ...

انشااِلله شما هم حاجت روا بشید امیدوارم حاجتمون بگیریم ویه روزی به این لحظه ها بخندیم که چقدر منتظر بودیم الهی آمین

بعضی وقت ها کم میارم اما بازم توکل میکنم  سخته شاید اینجوری خدامیخواد قدرش و بیشتر بدونیم

بعضی وقتاخداامتحانمون میکنه..هیچوقت کم نیارعزیزم..متوسل شوبه اماماوشهدا..چله بگیر قران بخون اروم میشی حاجتتم میگیری عزیزم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم دارم نابود میشم کم اوردم ...

من خودم چله حدیث کساء وزیارت عاشوراگرفتم..

چله ذکربسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم

چله سوره مریم

ازوقتی ایناروشروع کردم کلی امیدوارشدم وته دلم اشوب نیس..به خداایمان دارم میدونم جوابمومیده..شک ندارم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
من خودم چله حدیث کساء وزیارت عاشوراگرفتم.. چله ذکربسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم ...

میترسم .....میگم شاید لیاقتش رو ندارم ک نمیده...میترسم خیلی اصرار کنم😢برام دعا کن بانو...

میترسم .....میگم شاید لیاقتش رو ندارم ک نمیده...😢برام دعا کن بانو...

هیچی نترس..امضای منوبخون..من همیشه تکرارمیکنمش..به قدرت خداایمان داشته باش..چن وقته تواقدامی؟

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
نمیدونم چیکار کنم دارم نابود میشم کم اوردم ...

یه روزی کسی که بعد از یازده سال بچه دار شده بود میگفت اگه میدونستم بچه دار میشم صبر کرده بودم وغصه نمیخوردم اینا فقط امتحان و مصلحت  خداست  

امتحان و مصلحت خدا

انقد اینا رو گفتم خسته شدم

دیگه اصلا حوصله ندارم به دعا فک کنم به توسل فک کنم

به هرکی بگید من توسل کردم

دعا هرچی بوده خوندم به هرکی رسیدم میتونسته دعا کنه گفتم دعا کن

دیگه اصلا نمیتونم نمازم بخونم اعصابم خورد میشه

به این همه ادم داده به منم بده از خدایی خدا چیزی کم میشه

من دیگه وافعا کم اوردم

امتحان و مصلحت خدا انقد اینا رو گفتم خسته شدم دیگه اصلا حوصله ندارم به دعا فک کنم به توسل فک کنم ...

به نیت مادرشدن صلوات یاخیرات نذر کنید برای شهید ابراهیم هادی و شهید سامانلو  خدا به حرمتشون به خیلی ها حاجت داده شهدارو صدابزنین بگین دعاتون کنن

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
امتحان و مصلحت خدا انقد اینا رو گفتم خسته شدم دیگه اصلا حوصله ندارم به دعا فک کنم به توسل فک کنم ...

باید به فکر یه کلاس یاکاری باشی که زیاد بهش فکر نکنی  اگه خوب نگاه کنی به اطرافت اونا که بیخیالند صاحب خیلی چیزا شدند به خاطر اینه که استرس ندارندودیدشون مثبت و خودشون دست کم نمی گیرند میدونی اونایی که خیلی اعتماد به نفس دارندوخودشون باور دارند که میشه بعداز یه مدتی براشون اتفاق میفته