2777
2789
عزیزم ان شاءالله توی این ماه عزیزحاجتتومیگیری دامنت سبزمیشه 🙏❤خودمم همینطور..وقتی نمیشه نمخوام خودک ...

خانمی اتفاقا دیدم بارداری خداییش الان یک سر بیا این تاپیکت و ببین چقدر خدا مهربونه از ته دلت واسه ازدواج منم دعا کن ده ساله منتظر ازدواجم

مِثل یِه پَروانِه زیبا پَرواز کُن!،🦋️🌹💖

خانمی اتفاقا دیدم بارداری خداییش الان یک سر بیا این تاپیکت و ببین چقدر خدا مهربونه از ته دلت واسه از ...

قربونت برم مهربونم..ان شاءالله بهترین پسرنصیبت بشه گلم عاقبت بخیربشی فداتشم به همین زودی

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمی اتفاقا دیدم بارداری خداییش الان یک سر بیا این تاپیکت و ببین چقدر خدا مهربونه از ته دلت واسه از ...

عزیزم شایدباورت نشه من قراربودتوی شهریوربرم برای انتقال جنین ولی مشکل پیش اومدبرام مشدبریم برای انتقال تااینکه بیخیال شدیم تاالان..ماه پیش پریودشدم گفتم این ماهم پریودشدم خبربچه ای نبودولی ماه بعدمیدونم باردارم..بایقین گفتم انگاربه دلم افتاده بودمن اربعین مادرمیشم😭😭😭😭همونطورم شد..قربون امام حسین برم..ان شاءالله حاجت همه روبده وهمه جووناهم خوشبخت وعاقبت بخیربشن...

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
عزیزم شایدباورت نشه من قراربودتوی شهریوربرم برای انتقال جنین ولی مشکل پیش اومدبرام مشدبریم برای انتق ...

یلنی میشه منم ماه بعد نامزد کنم😭😭😭

یلنی میشه منم ماه بعد نامزد کنم😭😭😭

اره عزیزمـ چرانشه؟؟این حقته که نامزدبشی گلم..ازخداوامام حسین بخواه تابه گناه نیوفتادم حاجت روام کن..ان شاءالله حاجتت میده گلم

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
قربونت برم مهربونم..ان شاءالله بهترین پسرنصیبت بشه گلم عاقبت بخیربشی فداتشم به همین زودی

سلام خوبی برام دعا کن انتقال جنین انجام دادم دوروزدیگه باید آزمایش بدم  دیگه نمیدونم چه دعایی بخونم خداارحم الراحمینه

سلام خوبی برام دعا کن انتقال جنین انجام دادم دوروزدیگه باید آزمایش بدم  دیگه نمیدونم چه دعایی ب ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ من یساله نیومدم نی نی سایت.. یمدتم مشکل داشت نمیتونستم واردبشم.. چیشد؟ بگوکه مامان شدی خوشحالم کن قشنگم😍😍

☆★خــدایــ♡ــا شکــرت★☆
سلام عزیزم خوبی؟؟ من یساله نیومدم نی نی سایت.. یمدتم مشکل داشت نمیتونستم واردبشم.. چیشد؟ بگوکه مامان ...

منم خدا بخواد بزودی نامزد میکنم