2777
2789

مثلن چجوری بگم ؟ بدون مقدمه بگم پول میخوام؟ چقد بگیرم ؟زشت نباشه 

بعد هفتگی بم پول بده یاچی 

واقعا خجالتیم دوس ندارم فک کنه پولکی ام ولی خب ادم لازمش میشه از یه طرف میخوام مسئولیت پذیر باشه از الان یاد بگیره 

تجربه ندارم ممنون میشم بم بگید

چجوریش رو نمیدونم اما اگه عادتش ندی از الان که تبش تنده مثل من هفت سال طول میکشه تا یاد بگیره و مجبور بشه بده. 

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو پول میخوام 😁😆

پیچ اینستاگرامم برا دیدن لباس هام https://instagram.com/tenajon500 لوازم ارایشی به قیمت مناسب میخوای بهم درخواست بده تا اجناسی که میخوای با قیمت برات بفرستم ببینی 😍😍ایدی کانالم@niccei داخل تل برا لباس با قیمت خیلی مناسب ❤

عزیزم از الان یادش بده که بهت ماهیانه بده خجالت نداره زنشی باید خودش بفکر میبوده

هیچی بگو عزیزم من پول لازمم میشه ماهانه یه 200 300 تومنی بریز به کارتم روم نمیشه از بابام بگیرم

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

بگو عزیزم ب پول احتیاج دارم میشه لطفا بهم پول بدی

ب همین راحتی

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....

از الان نگیری دیگه هیچوقت خبری از پول نیست. زشت نیست ولی مستقیم نگو.بهش بگو مثلا میخوام برم آرایشگاه اگه گفت پول داری بگو کم دارم. یا اگه چیزی نگفت بگو میشه یکم بهم بدی یا واسم واریز کنی؟ این مدلی

من که خجالت مجالت نداشتم بس که پول نداشت...

وقتی از یه جایی برمیگردی، بگو میخواستم فلان کار رو بکنم، یا فلان چیز رو بخرم، پول نداشتم...

ولی خب به نظرم خجالت هم نداره...

رک بهش بگو نمیخوای به زنت پول بدی؟؟؟؟

خرج دارما😂😂😂😂😍😍

تو رو خدا لایک نکنید.ممنون.