2777
2789

تازه بعد ۲سال چن ماه بود که خونوادش از پیشمون رفته بودن، و من بعد سختی که کشیدم تازه با شوهرم خوب شده بودم...با وجود اینکه روم دست بلند کرده و...تازه بهتر شده بودیم که انتقالیشو نوشت خراب شده خودشون و ۱ماه دیگه از این شهر قشنگ میرم تو یه شهرستان کوچیک و از همه بدتر پیش مادر عجوزش   یاد اون روزا که پیشمون بودن افتادم...چ زجرا که کشیدم، شوهرم از خوشحالی بال دراورده منن همش گریه کردگ، از طرفی خونوادم ازم خیلی دورن

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه نری من میخوام اخرامسال برم شهرخودم خدابخیرکنه چ دعوایی بشه بامادرشوهر😏😑

هم سایتی عزیز من تحت هیچ شرایطی از اعتقادم عقایدم نظرم برنمیگردم؛پس لطفا اگه نظرم مخالف شمابود من و ریپ نکن🖒توضیح بیجا=اتلاف وقت

سلام . مگه قراره توی یه خونه زندگی کنین؟

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

اخی منم همین ترس وغصه رو دارم همش وقتی استخدامی میاد میترسم ک نکنه قبول بشه بریم شهر اونا خیلی از رفتار مادر شوهر میترسم ماهی یه هفته میریم اونجا ی دردی بهم میده همش تااونجام گریه میکنم خیلیم مظلوم وبدبختم. مادر شوهرم همه کاراشو با سیاست واب زیر کاهیی میکنه همش تیک میندازه همیشه دعا مییکنم خونمون نره اونجا ان شاءالله مال تو هم جور نمیشه دعا کن

مادرش خیلی اذیتت کرده؟ یه خونه دور از محل زندگی اونا بگیرید

اره با حسادت و بدنیتیش...شهرستانشان کوچیکه،  من میگم دور باشه، نمیدونم اما چی میشه

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
زیاد باهاشون رفت وامد نکن ماهی دو ماهی یک بار یه سر بزن.شوهرت خودش بره هرموقع خاست بره بهانه بیار

مگه شوهر بی بخارم میزاره، اما تصمیم دارم کم برم، البته اگه ننه جادوگرش راحتم بزاره

بنظر من میتونی رفت و امدتو از اول کنترل کنی سعی کن تا میتونی روت تو روی خانواده ی همسرت وا نشه. احترام بزار اما سر سنگین. از الان هر کاری بکنی میشه وظیفه.تصمیم خوب بگیر با گریه کاری پیش نمیره.

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
خب ازاول ابراز ناراحتی میکردی و مخالفت میکردی و نمیذاشتی انتقالی بنویسه

گفتم، قبول نکرد گف میخوام پیش خونوادم باشم،  اینجام گرونیه

اخی منم همین ترس وغصه رو دارم همش وقتی استخدامی میاد میترسم ک نکنه قبول بشه بریم شهر اونا خیلی از رف ...

عینه منی، مادرشوهرم هم دقیقا اونطوره، با سیاست و مرموز...منه ساده هم‌همش به شوهرم میگم این کار و کرد و فلان