2777
2789
عنوان

شوهرم اذیت میکنه

1008 بازدید | 32 پست

سلام باردارم شوهرم خیلی اذیتم میکنه البته بگم اذیتش مثلا خیلی محکم بهم میچسبه محکم بغلم میکنه مراعات نمیکنه.‌‌‌...الان بالشو پرت کرد رو شکمم بچه حیوونکی تکون خورد.....فکنم‌ترسید طقلی....من با این مرد چیکار کنم‌هرچی میگم نمیفمه

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو این شکم که اینجور اومده جلو بچه توشه باد که توش نی😒

هرچه تبــــّر زدی مرا،زخم نشد جوانـــــه شد....😎یه چی دیگه هم بگم :خدایا روا مدار گدا معتبر شود 😖😖😖

هیچ کاری از دستت بر نمیاد 

از دوست داشتنه زیادیشه 

شوهر منم اوایل ازدواج جوری اذیتم میکرد که یه بار باهاش شدیدا دعوا کردم 

انگار مثلا داشت با یه مرد شوخی میکرد 

همه جام سیاه میشد 

خودشم میگفت به خدا یواش بود 

فکر میکرد من اذیت نمیشم 

وا همسر من فهمید باردارم جدا میخوابه چون شبا بدخوابه.مگ نمیدونه بارداری؟

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity