2777
2789

دلم تنگ شد واسی مدرسه...

بگید دلم باز،شه خودم چیزی یادم نمیا شما بگید منم یادم بیاد😆 فقط نخورین منو ک خودم چیزی نگفتم

من چند بار اخراج شدم خیلی اذیت میکردم حالا دانش اموزای شر تر خودم دارم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس مدرسه سوتی ندادم اصلا..

واس دانشگاه چند باری سوتی دادم کل کلاس منفجز شد و منم اب شدم..

استادم درس می داد حسابداری 

خاستم بگم استاد این کارو ک نمیشه کرد توی حسابداری صنعتی 

بلند گفتم استاد این طوررری ک نمیشه بُکنییییییییی 

استاد اخم کرد همه زدن ریر خنده 

بی ادبم آیا؟

اها یادم اومد من ی بار جلو معلم مرد بود بهمون گفته بود واسی ،چیزی اجازه نگیرید خودتون برید بیرون منم مثه بچه دبستانی ها پاشدم گفتم اقا اجازه بریم دسشویی😂😂😂ینی رسما ضایع شدم نمیدونم فازم چی بود 

شلوار خونه گیمو دراوردم شلوار مدرسمو بپوشم نگو شلوار خونگی که نخی و سبک هم بود مچاله شده توش مونده شلوارو مدرسه رو تنم کردم نگو براخودم جنیفری شده بودم توراه مدرسه که میرفتم همه باتعجب نگام میکردن و بعضیا میخندیدن منم باتمام جدیت میرفتم و تودلم فحش که مردم چقدر مریضن همین که رسیدم مدرسه درورودی سالن توشیشه خودم ودیدم وای انگار اب یخ ریختن سرم رفتم دستشویی شلوار مچاله شده رو کشیدم بیرون

دبیرستانی بودم توراه برگشت ب خونه ک هواتاریک بودتوخیابون نامزدمودیدم وخرکیف شده بودم توکوچمون داشتم واس دوستم ادادرمیاوردم میرقصیدم ک دبیرفیزیکمون ک آقابودهمسایمون بودپشتم بوده