2777
2789
عنوان

دوستانی که تشنج بارداری داشتند لطفا راهنمایی کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 9769 بازدید | 97 پست
عزیزم من شنیدم طب اسلامی درمان داره

عزیزدلم بدونی تو این 15،16سال چ دکترای رفتم از دعا جادو گرفته تا دکترای جور واجور بستری شدم3ماه شدم موش ازمایشگاهی اخرشم همه ب این نتیجه رسیدن باید عملشم،عملشم چون ریسکش خیلی زیاده خوانوادم اجازه ندادن 

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
امکانش هس به دنبال تشنج فلج مغزی شی؟

نه عزیزم معمولا بعد زایمان میشن یا تو زایمان طبیعی یا سزارینی که طول بکشه

بچه دیر بیاد بیرو به مغزش اکسبزن نرسه

اصلا فلج مغزی بیماری مادر زادی نیست

هر چند که بدترین بیماریه و واقعا سخته دخترم که بستری بود یه دختر ۱۲ ۱۳ ساله فکر کنم بود بستری بود فلج معزی بود دوقلو بودن این قل دوم بود داداش سالم بود این دیر دنیا اومد اینجوری شد خیلی بد خیلی

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امکانش هس به دنبال تشنج فلج مغزی شی؟

ببخشید عزیزم بعد زایمان یا کلا وقتی به بچه یه مدت اکسیژن نرسه مثلا یه بچه بود غرق شده بود بعد نمرده بود ولی مدت زیادی زیر اب بود فلج مغزی شده بود

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
عزیزم حالا که اطلاعاتت زیاده میتونم چندتا سوال بپرسم؟

جانم

همسر💍خوب خوشتیپ خوش اخلاق دارم😍بادنیا 🌎عوضش نمیکنم❤خودم یک همسر و مادرهخوبیم😊یک شاهزاده👑(امیرسام)دارم و ی فرشته👼 تو راهی پرنسس👸(نهال) دخترم یقین دارم شما معجزه خداوندبزرگ برای منو پدرت برادرت هستی 😍 پدرت برادرت تو پوست خودشون نمیگنجند از وقتی فهمیدند یک پرنسس خوشگل تو راه دارند😍منتظرتیم  زندگیم ❤ عشق زندگیم همسرم💑  (امیرعلی👬امیرسامغزال👭نهال)                          یک خانواده و زندگیی 4نفره 💏 👫 💑  شاد و عاشقانهداریم       در آخر                              My Religion I'S Humanity 
میشه دقیقا توضیح بدی تو نوار مغز چه آسیبیه؟ باورکن من گیج شدم😓 اخه پسرم ده ماهشه از گریه ...

عزیزم دقیقا مثل بچه ی جاریم شده

اگه این نفش میره باعث بشه به مغزش اسیب برسه یا تشنج باشه کاملا معلوم میشه

مشکا پسرت تشنج یا صرع نیست با دارو و بالاتررفتن سن حل میشه

فقط نباید بزاری براش این اتفاق زیاد تکرار بشه که تکرارش ممکنه ااسیب بیشتری به مغزش بزنه

چه خوش است انتظار تو 
نه عزیزم معمولا بعد زایمان میشن یا تو زایمان طبیعی یا سزارینی که طول بکشه بچه دیر بیاد بیرو به مغزش ...

عزیزم این بیماری سی پی هست اگه نوزاد به هر دلیلی جلوی تنفسش گرفته بشه یا به سرش فشار بیاد اینجوری میشه

جدیدا هم تا حدودی میتونند جلوی پیشرفت بیماری رو بگیرن ولی هزینه اش بالاست

چه خوش است انتظار تو 
عزیزم دقیقا مثل بچه ی جاریم شده اگه این نفش میره باعث بشه به مغزش اسیب برسه یا تشنج باشه کاملا معلو ...

بچه جاریتون نوار مغز گرفتن؟

سالم بود؟

دکتر پسر من و بستری کرده گفته مشکوکه. با اینکه هنوز نوار نگرفته داره داروی تشنج می‌ده.

عزیزم این بیماری سی پی هست اگه نوزاد به هر دلیلی جلوی تنفسش گرفته بشه یا به سرش فشار بیاد اینجوری می ...

Cp بیماری هست که بخاطر نرسیدن اکسیژن به مغز اتفاق میفته بیماری هست ولی مادر زادی نیست

سلامتی دخترم تنها آرزوم😔
عزیزم این بیماری سی پی هست اگه نوزاد به هر دلیلی جلوی تنفسش گرفته بشه یا به سرش فشار بیاد اینجوری می ...

خب من سوالم اینه توی تشنج اکسیژن ممکنه به مغز نرسه؟ 

شما تو تشنجاتون کبود نمی‌شین؟

پسرم سیاه میشه

خب تو تشنجم اکسیژن نمیرسه دیگه می رسع؟

شنج به خاطر یه اشکال تو مغز به وجود میاد

بخاطر اون اشکال تشنج ایجاد میشه که خوده تشنج باعث میشه اکسیژن به مغز نرسه

ولی بچه ای که نفسش میره یا اون خانم باردار بخاطر تهوع نفس کم اورد اونها تو مغزشون مشکلی ندارند بلمه بخاطر عدم خونرسانی و اکسیژن به مغز این مشکل براشون به وجود میاد که کاملا قابل پیشگیری و درمان هست . 

ولی تشنج که اشکال مغزی رفع بشه و درمانش طولانی مدت هست و اسیبش بیشتر

چه خوش است انتظار تو 
فرق صرع و تشنج چیه؟ دوم اینکه پسرم مشکوکه حالا دکتر براش نوار نوشته ،،  تو این کامل میشه ...

اره کامل میشه فهمید

من الان تو پست قبل گفتم 

پسر شما صرع نداره فط بخاطر نرسیدن اکسیژن دچار مشکل میشه که اگه مواظب باشی از سنش بگذره دیگه مشکلی براش پیش نمیاد

من چون کارم با بچه هاست و با بچه های اینجوری کار میکنم زیاد دیدم برای همین جوابتون رو دادم

زیاد هم بچه ات رو این دکتر و اون دکتر نبر یه چکاپ کن تا خیالت راحت باشه همین

چه خوش است انتظار تو