شوهرم هی میگه چاق شدی بد شدی پهلو داری باسنت کوچیکه سینت چرا شل شده چراهرروز ارایش نمیکنی چرا صورتت فلان بخدا انقد گفته ها از خودم دیگه بشدت بدم افتاده حاضر نیستم تو اینه خودموببینم 😢باشگاه نمیزاره برم تو خونه هم یروز ورزش کنم یروز نمیکنم خستهههه شدم بیخیال خودم شدم روحیم خرابشده
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودش شلخته اصنم بخودش نمیرسه قبلا باشگاه میرفت الان نمیره در کل معمولیه
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…