2777
2789
عنوان

شوهرم هی میگه هیکلت فلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 50 پست
خودش شلخته اصنم بخودش نمیرسه قبلا باشگاه میرفت الان نمیره در کل معمولیه

توام ایرادشو بگو همون موقع

من هیکلم خوبه اما شوهرم یکی دوبار گفت داری تپل میشیو فلان منم همون موقع شستمش گذاشتم کنار

دیگه جرئت نداره چون میدونه ترورمیشه😂

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم باهاش دعوا کردم پشتش و کرد بهم خابید بش برخورد چرا جبهه میگیری بغلی نیستی بغلت میکنم درشت شدی بدم میاد😢

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
خودش شلخته اصنم بخودش نمیرسه قبلا باشگاه میرفت الان نمیره در کل معمولیه

یه بار دیکه اینو گفت بهش بگو ماله تو ام اش دهن سوزی نیس رضایت ندارم😡😡یعنی چی همه چی میخواد اما نه میزاره به خودت برسی نه هزینه میکنه؟؟؟

عینه شوهر من 

اونم میگه بت؟

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…
چند کیلویی مگه؟

هفتادو چهار

الانم باهاش دعوا کردم پشتش و کرد بهم خابید بش برخورد چرا جبهه میگیری بغلی نیستی بغلت میکنم درشت شدی ...

کارندارم به شوهرت اما خب حتما چاق شدی دیگه نمیشه گفت اره من چاقم همینجوری خوبم یاهمینجوری قبولم کن بایدیه فکری کرد

خدایاشکررررت منم مادرشدم😍😍🤲