2777
2789
عنوان

شوهرم هی میگه هیکلت فلانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1181 بازدید | 50 پست
اونم میگه بت؟

شوهر من اولا خیلی اینجوری بود ولی الان یکم درست شده 

این نشون میده شوهرت دوست داره بهت توجه میکنه ایراداتو میگه تا برطرف کنی اصلا اصلا از بدی هاش نگو ازش تعریف کن بهش محبت کن ولی نچسب بهش 

ایرادت رو میگه برطرف کن الان شوهره من از مو بدش میاد اولا انقدر بهم گیر میداد که نگو چون تو دوران مجردی با هیچ دختری نبوده نمیدونست خانوما مو دارن انقدر فیلم پ ورن دیده بود فک میکرد همه اونجوری هستن منم رفتم لیزر اصلا مو ندارم حتی اونجامم مو نداره دیگه به اون مورد گیر نمیده راحت شدم 

از همه مهم تر اعتماد به نفست  رو ببر بالا یه چیز گفت ناراحت نشو جوری بهش فک کن انگار که دوستت هست ایراداتو میگه یولش یواش رفعش کن بزار بیا  سمتت 

من‌اولا بلد نبودم ارایش کنم حتی خط چشمم نمیتونستم بکشم شوهرم عاشق اینه همیشه ارایش داشته باشم همیشه همه جا الان به اندازه یه ارایشگر حرفه ای بلدم ارایشم کنم یجوری گریم میکنم که ایرادای صورتم هم محو میکنم 

یکم تلاش کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میگه چاقی برو تو ایستاگرام صدتا پیج هست که ورزش داره دم نوش های نیوشا هم‌خیلی خوبه تو خونه ورزش کن یا دم نوش ها رو بگیر بخور 

من صورتم یکم لاغر بود شوهرم دوست نداشت از وقتی دم نوش های مخصوص چاقی صورت رو خوردم الان صورت چاق شده خوشگلم شدم روحیه ام‌هم‌خوب شده

یه گزینه که روش خیلی حساسه و‌هزینش کمه میتونی رفع کنی رفعش بعد بگو من از اول اینجوری بودم 

ولی خودت رو خیلی بهش وابسته نکن اولا انقدر بهش  وابسته بودم بهم میگفت به من نچسب بزار بخوابم مسگفت اندامت خوب نیس این حرفا پشتش رو میکرد میخوابید منم تا صبح گریه میکردم  ولی انقدر رو خودم کار کردم انقدر خوشگل شدم اندامم رو خوب کردم هم اعتماد به نفس خودم رفت بالا هم شوهرم رو پایین تر از خودم میبینم  الان شبا من‌پشتم رو میکنم میخوابم اون میاد سمتت 

وقتی شوهرت میبینه اعتماد به نفست پایینه بیشتر ازت بدش میاد سعی کن اعتماد به نفست رو ببری بالا وقتی به خودت برسی اعتماد به نفست میره بالا