2777
2789
عنوان

بچه هااا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس ولش کن بابا...بخند بگو ایشالله 

بعد که رفتنی خونت باور کن خودت دلت میخاد اینکار هارو بکنی ولی وقت نمیکنی.هیچی بهتر از رب خونگی نیس ولی که حوصله رب درس کردن داره یا هیچ آش اون آشی نمیشه که ادم خودش سبزی تازه بخره خورد کنه توش ولی کو وقت و حوصله این کارها

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
بعد که رفتنی خونت باور کن خودت دلت میخاد اینکار هارو بکنی ولی وقت نمیکنی.هیچی بهتر از رب خونگی نیس و ...

بابا من دانشجو ام بخوام از این کارا کنم باید درسمو ببوسم بزارم کنار خودش پیاز داغ از بیرون میخره بعد به من میگه سبزی تازه 

بابا من دانشجو ام بخوام از این کارا کنم باید درسمو ببوسم بزارم کنار خودش پیاز داغ از بیرون میخره بعد ...

میگم که اصلا کسی وقت اینکارهارو نداره....اینا همش به زبون قشنگه.

تا قبل از عروسی هرچی گفت بیخیال بعد از اونم اگه گفت به روش بگو نکه پسرت زمان مجردیش همه اینا فراهم بوده از الان به بعدم فراهم میشه

با کیفیت ترین کاغذدیواری ، پوستر ، پارکت ، سقف کشسان و... با قیمت مناسب.                                    ایدی تلگرام : Miss_fathali
وااا تنت میخاره ها

هم بیخیاله هم بی درک آخه هیچی براش مهم نیست

اینکه بچه هاش تو چه موقعیتی باشن یا دلشون چی می خواد یا به چی نیاز دارن. اینکه عروسش با تجربه باشه یا بی تجربه اینکه من بچه ی کوچولو دارم و به کمکش نیاز دارم ولی اهمیت نمیده

اینکه یکی از پسراش رفت یه دختر شارلاتان رو گرفت یا دخترش با دستای خودش خودشو داره بدبخت میکنه... اینکه یکی دیگه از دختراش توی یه شهری غریبه اصلا زنگ نمیزنه حالشو بپرسه...

اوووووه طولانیه

کدوم مادرشوهری میاد نوه پسرشو نگهداره اخه

والا این نه بچه های دخترشو نگه داشت نه بچه های پسراشو

ولی من خیلی ها رو دیدم این کار رو می کنن. نمیخوام نگه داره ولی مثلا در قبال گریه های نوزاد من عکس العمل نشون بده این براش مهم نیست اگه نوه هاش از گریه هم سیاه و کبود شن نمی پرسه. زن بزرگیه ده تا بچه بزرگ کرده آدم انتظار داره کلی تجربه داشته باشه

البته بیشتر اوقات اینطوریه نه همیشه. چرا دروغ بگم