2777
2789
عنوان

یعنی اینا همیشه منو گیج میکنن

181 بازدید | 12 پست

مادر شوهرم اینا رو میگم...عروس بره خونشون میگن اه اه بی دعوت اومد عروس نره خونشون میگن پیف پیف خودشو میگیره اصلا همیشه!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل ذهن های بسته این است که دهانشان همواره باز است 

بعله عزیزم 😂😂

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

دقيقاااااا منم اصلا واس وعده غذايي نميرم هميشه بعدازظهرا درحد يكساعت اونم يكبار درهفته ميرم.چند روز پيش بعد از مدتها ازصبح رفتم ازبس ميگفتن بچه رو بيار بببينيمش.٦ نفر بوديم غذا به اندازه دونفر پخته بود.دلم واس شوهرم سوخت از سركار اومد گرسنش بود غذا واسش نبود.منم نخوردم كه بچه ام بخوره.راستش بهم برخورد چون من بعد از چند سال بود ازصبح رفتم.ازشب قبل هم خبر دادم.تصميم گرفتم همون روال قبليمو برم.همون عصرا برم سروسنگين تره.

یه روز خوب میاد

دقيقاااااا منم اصلا واس وعده غذايي نميرم هميشه بعدازظهرا درحد يكساعت اونم يكبار درهفته ميرم.چند روز ...

وای مشکل همیشگی منه به خدا...جاریم که گرم میگیره باهاشون میگن آخی ی ی ی لابد خونه ی باباش تحویلش نمیگیرن بعد من که نمیرم خونشون میگن خیلی خودشو میگیره

دقيقاااااا منم اصلا واس وعده غذايي نميرم هميشه بعدازظهرا درحد يكساعت اونم يكبار درهفته ميرم.چند روز ...

یه مدت یک دعواهایی افتاد که نگو...چرا چون من خودمو چرا میگیرم چرا زنگ میزنن بیا خونمون نمیاد اما حالا که با یه زنگ میرم خونشون احساس ساده بودن میکنم انگار آویزون زنگ اونام

[QUOTE=90351170]وای مشکل همیشگی منه به خدا...جاریم که گرم میگیره باهاشون میگن آخی ی ی ی لابد خونه ی باباش تحویلش نمی ...[/QUOTE]

اصلا منتظر دعوتشون نباش خودت برو سر بزن اينجوري خودت هم راحت تري.

یه روز خوب میاد