2777
2789

من یه همکلاسی دارم که ازخودم بزرگتره یعنی فک کنم فاصله سنی قابل توجهی بین مون باشه... البته سنش رو هیچ وقت نپرسیدم و نمیدونم... اما  از اولین روزی که اومد کلاس همیشه بهم نگاه میکرد و توجه داشت یه جوری هم سر حرفو باز کرد که بهم نزدیک شه و به بهونه درس تو تل گرام اومد پی وی بهم پیام داد من به حرمت همکلاسی بودن بلاکش نکردم البته اونم خیلی زیرکانه به بهونه درس و اینا بهم پیام میداد هیچ وقتم چیزیو با من مستقیم مطرح نکرد وگرنه من از همون اول یه جواب درست بهش میدادم چند باری باهم بحث کردیم و متاسفانه رومون تو روی هم باز شد و منو عصبانی کرد منم بهش توهین کردم یعنی اون اتفاقی که نباید میوفتاد افتاد... یکبارم باهاش بیرون رفتم اونم فقط بخاطر اینکه اومد تو دانشگاه جلو راهم رو گرفت به زور ازم قول گرفت که عصر برم ببینمش و تمام منم رفتم و البته نه برا اینکه اتفاقی بین مون بیوفته فقط برا اینکه تکلیف شو روشن کنم تا بدونه من نمیخوامش اما اون بازم مستقیما حرفی نزد حتی گفت من بهت پیشنهاد دوستیم ندادم و یه سری حرفا اون شب بهم زد مثلا اینکه تو برام خیلی مهمی آبروت برام خیلی مهمه از قیافت خوشم میاد دختر قشنگی هستی باطن پاکی داری و ازین جور صحبتا...یه باکس گل هم برام خریده بود که بابت بحثایی که کردیم عذرخواهی کنه و گفت که میخواد برا همیشه بره و دیگه دانشگاه نیاد... البته غیر بومیه و از شهر دیگه میاد قبلنم بهم گفته بود فقط بخاطر من میاد زنجان و اگه من نخوام اون دیگه نمیاد حتی وقتی فهمید تولدمه با اینکه باهاش دعوام شده بود اما رفته بود برام کادو خریده بود اما من گفتم قبول نمیکنم حتی نفهمیدم چی برام خریده... خلاصه اینکه توجهش رو همیشه بهم نشون داده ولی من در کل ازش خوشم نمیاد و ما اصلا بهم نمیخوریم اما اونم مثل ادم نیومده حرفشو رک و راست بگه که منم یه جواب نه بهش بدم و خلاص...یه سری دعوامون شد و من یک هفته بلاکش کردم و بهش گفتم دیگه هیچ وقت پیام نده چند ماه به همین منوال گذشت و دیگه نیومد پی ویم اخر سر هفته پیش من با دوستام تو کلاس صحبت میکردم فهمیده بود مریض شدم اومد پی ویم حالمو پرسید و همش میگفت کی میرم دکتر کی وقت ازمایش دارم و ازینجور صحبتا تا اینکه من چون این اواخر سعی کرده بودم رفتارای بدمو تغییر بدم و حس کردم تو دعواها دل این ادم رو شکستم ازش حلالیت خواستم و اونم متقابلا همینطور البته الان رفتارش عوض شده و هرچی میگم فقط میگه چشم و کوتاه میاد چون میگه نمیخوام دعوا بشه منم حرمتش رو نگه میدارم اما امروز یه فیلم بهم پیشنهاد کرد که ببینم گفت ژانر غم انگیز و عاشقانه داره گفت نگاه کن و برداشتت رو از این فیلم بگو فیلمش خارجی بود و منم رفتم دانلود کردم که ببینم اما خب این فیلمم مثل همه فیلمای خارجی دیگه صحنه بوس و... ازینجور چیزا داشت منم خیلی بدم اومد اصلا حوصله دعوا ندارم ولی اون حق نداشت همچین فیلمی رو معرفی کنه حالا بگین من دارم بزرگش میکنم و عادیه؟ و اینکه حالشو بگیرم یا اینکه بهش بگم فیلم رو دانلود نکردم؟

البته میدونم بخاطر اینکه فیلمش عاشقانه بود و غم انگیز گفته نگاه کنم اما بهرحال من باهاش اون قدری راحت نیستم که اینطور فیلمی رو معرفی کنه

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا حس کردم بیشتر شاکی ای که بهت پیشنهاد نداده تا اینکه ازش بدت بیاد

به هر حال میتونی کلن چیزی نگی اگه واقعن خوشت نمیاد

اگرم پرسید خیلی سرد و رسمی بگی حوصله ندارم ببینم دانلود نکردم

وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم

یبار برای همیشه قهوه ایش کن بزارش کنار. پسرا سیاستشونه. این فیلمم قطعا با سیاست پیشنهاد داده

فرشته مامان بی صبرانه منتظرتم😍دلم اغوشتو میخواد همه وجودم😍😍😍❤️💖😘سزارین هستم دو هفته تیکرو زدم جلو