2777
2789
عنوان

صفادشت یاهشتگرد یاپرند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7866 بازدید | 27 پست
اسم مسکن مهرش چیه؟ چجور جاییه؟

مسکن مهر ضیا اباد به شهر اسلامشهر خیلی نزدیکه تاکسی داره خود اسلامشهرم قراره مترو بزنن نزدیکترین مترو بهش ازادگانه مرکز خرید داره خود شهر و چند تابیمارستان و اما مسکن مهرش پاساژ داره بیمارستانش در حال ساخته نسبت ب مسکنای مهر دیگه خیلی بهتره ساختمان پزشکان. تهیه غذا فست فود و همه چ

مشاور و نماینده شرکت نفیس دستها ♥️ 
مسکن مهر ضیا اباد به شهر اسلامشهر خیلی نزدیکه تاکسی داره خود اسلامشهرم قراره مترو بزنن نزدیکترین متر ...

چندکیلومتره تا تهران؟متری چنده اونجا؟

اونجام فاز بندیه؟

اصن اسمشو نشنیده بودم

من فک میکردم صفادشت نزدیکه

حالا میبینم که صفادشتم دوره!

پسرم زندگی با بودن تو و خندیدنت جایی قشنگ تریه😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندکیلومتره تا تهران؟متری چنده اونجا؟ اونجام فاز بندیه؟ اصن اسمشو نشنیده بودم من فک میکردم صفادش ...

صفا دشت مسکن مهرش افتضاحه اتفاقا ما اونجا داشتیم خیلی ام ارزون فروختیم روش گذاشتیم اینجا خریدیم

اینجا ۷۳متر با وامش ۲۷۰تومنه . بدون وام ۲۳۰تا۲۴۰

چندکیلومتره تا تهران؟متری چنده اونجا؟ اونجام فاز بندیه؟ اصن اسمشو نشنیده بودم من فک میکردم صفادش ...

تا جنت اباد مثلا ۴۵دقیقا است کیلومترشو نمیدونم ولی نزدیکه از پایینم به واوان و عوارضی تهران نزدیک میشه واز شمالیش به احمد اباد

نه فاز ماز نداره کلا یک محله است بلوک داره کلی هوا هم عالی زمین سبزی پررر

و همچنین خود شهر اسلامشهر که به مسکن مهر ما نزدیکه چندین بیمارستان داره و در اصل مثل تهران کامله

راستی اگرم نخوای مسکن مهر بخری تو خود شهرم خوبه بری ببینی مثل محله های دیگش مثل قائمیه و.. 

صفا دشت مسکن مهرش افتضاحه اتفاقا ما اونجا داشتیم خیلی ام ارزون فروختیم روش گذاشتیم اینجا خریدیم &nb ...

مبارکه عزیزم

راستی اگرم نخوای مسکن مهر بخری تو خود شهرم خوبه بری ببینی مثل محله های دیگش مثل قائمیه و.. 

شهرک قائمیه شو تو دیوار دیدم اونجام گرونه تقریبا هم قیمت با پایین شهر تهران