2777
2789
عنوان

شما بچه هاتونو اینجا میبرین

148 بازدید | 13 پست

تو شهرمون تازگیا شهرماسه ساختن

بچه ها میرن خاک بازی و ماسه بازی و شن بازی 

میخواستم دخترمو ببرم

شوهرم نمیذاره میگه خاک همه جا هست میخوای بری پول بدی

ولی اونجا ماشین و سطل بازی ووسایل بازی با ماسه هست بچه ها میان راحت از سرتا پا خودشونو گلی میکنن بازی میکنن خونه گلی میسازن

😧

شنیدن خاک بازی برای هوش بچه خیلی خوبه

حالا موندم چکار کنم شما بودین بچه هاتونو میبردین یابه قول شوهرم پول به این چیزا نمیدادین😔

نميبرم...از خاك متنفرمممممم

كلا ما ايرانى ها اينجورى هستيم كه حتي تو جايى كه هيشكى نميدونه ما كى هستيم اصلا از كجا هستيم؟؟؟اصلا چه شكلي هستيم؟؟؟داريم پز ميديم...يعني در اين حد فناااااا🤤پز ميدى كه چى بشه؟سايت براى رد تبادل نظره نه پز دادن!!!ميخواى پز بدى؟زحمت بكش برو خونه خالت اينا به خاله و عروس خالتو دختر خالت پز بده كه حداقل بدونن كى هستى.هه😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر وقت وحوصله میکنه شوهرت بچه را ببره خاک بازی تو بیابونی حیاطی جایی خب نه پول هدر نده ودوسه تا سطل ماست وقاشق یه بار مصرف هزینه ات کم میشه اگر حوصله ووقت ندارین برا این کارا خب شن بازی برا بچه ها خیلی خوبه مخصوصا اگر خاک کاشی گیر بیاری عالیه

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
نميبرم...از خاك متنفرمممممم

وایی نگو خیلی معمه خاک بازی برا بچه ها تقویت انگشتشون برا کلاس اول هوش هیجانی کلا خیلی مفیده بچه ها تخلیه انرژی میشن

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

بگو همه چیزو نمیه حساب و کتاب کرد..بچه یه نیازهایی داره که به نظر بزگترا احمقانه میاد ولی اگر اونارو تجربه نکنه رشد نمیکنه....الانم که همه مادرا میبرن نباید بزاری بچت از بقیه عقب تر باشه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای