2777
2789
عنوان

خانما بیاین بگین چجوری شوهرما راضی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 65 پست

عزیزم اگه اینجوره که میگی شوهرت وقتی ازونجا میره که خودش خسته شده باشه 

من تجربشو دارم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستمون راس میگه ب دکترت بگو ازش خواهش کن بش بگه ک پله براش خطرناکه نبتید استرس داشته باشه دور از جو ...

راستش میگه ایندفعه اصلا دکتر نمیخاد بری برا چی اینهمه خرج کنم.مگه زنا قدیم دکتر میرفتن؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
عزیزم اگه اینجوره که میگی شوهرت وقتی ازونجا میره که خودش خسته شده باشه  من تجربشو دارم

چجوری خسته شده باشه .ینی چکارش کنن؟

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است

واقعا واسه خانماییکه مجبورن با خانواده شوهرشون زندگی یا رفتو امد کنن دلم میسوزه ادم هیچی نداشته باشه ولی اعصابش راحت باشه واقعا سخته میفهممت با اینکه هیچوقت اون شرایطو تجربه نکردم ونمیتونم بکنم ، شوهرت هیچ جوره راضی نمیشه اول دو دنگ دیگرم ب هوای اینکه بچه دوم میاد جای کادو بنام خودت کن بعد بگو من میخوام سهممو بفروشم بعد ببینه ضرر میکنه کم کم راضی میشه یا دوس تا خرج گنده بابت توراهیت گردنش بنداز سونوهای گرون و چکاپ و ... فکر کنه اگر تو لج کنی خیلی ب ضرر تره تا مادرش دیگه ازمامانی بودن درمیاد 😁

دعا کنید برای آرامش روح پدر عزیزم
راستش میگه ایندفعه اصلا دکتر نمیخاد بری برا چی اینهمه خرج کنم.مگه زنا قدیم دکتر میرفتن؟

وای خدایا چجور دلش میاد 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
پس چاره ای نداری خودشو زده به نفهمی. 

نمیشه ..سه ساله دارم تحمل میکنم خسته شدم 

وای خدایا چجور دلش میاد 

دلش از سنگه ..کلا طایفه شون همه همینجورن

چجوری خسته شده باشه .ینی چکارش کنن؟

خانوادش خستش کنن 

دلش از سنگه ..کلا طایفه شون همه همینجورن

کجایی هستین؟

بگو مامانت مثل مامان خودمه تورو خدا نگو بچه رو نميذارم بره پيششون بگو فك ميكنم يه موقه مامانتو اذيت كنه ميگم نره اگرنه مامان منو مامان تو نداره 

بعدم بگو من به حرف تو گوش ميدم توام به حرف من اينجوري واقعا دارم اذيت ميشم بچه كوچيك حاملگي اسم 

بگو ميترسم جون بچه كه بدنيا نيمده در خطر باشه هي اين پله هارو برم بيام ،،،، با ارامش باهاش صحبت كن اما همش بگو 

بيشتر از انچه براي موفق بودن تلاش ميكني براي با ارزش بودن تلاش كن
خانوادش خستش کنن 

..ببین من یه جاری دارم طبقه پایین با مادر شوهرم تو یه اتاقن..یه شوهره معتاد داره ..یه پسر ۱۴ ساله رفیق باز که درسو ول کرده هرروزم با پدرش دعوا داره و صدا عربده میاد...مادر شوهرم هفت تا بچه داره...اون شیش تایه دیگه هروز اینجان هر کدومم دو سه تا بچه دارن که شلوغ کارن..هم اینجا سر و صدا خیلی هست هم اینکه شوهرم نوکر همشونه .از نوکری خسته نمیشه و مغزش نمیرسه میگه اشکال نداره واسه رضای خدا انجام دادم..خونه هم هروز بو تریاک میاد و هزار تا چیز دیگه ..شوهرم خودشم حساسه به بو سر درد میگیره ولی هیچی نمیگه ...دیگه چجوری باید خسته شه..بسش نیس ینی؟

اصفهانی هستین؟

اره

بگو مامانت مثل مامان خودمه تورو خدا نگو بچه رو نميذارم بره پيششون بگو فك ميكنم يه موقه مامانتو اذيت ...

بخدا با ارامش میگم ولی خودشا زده به نفهمی