2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم به تیپش برسه از بس گفتم....

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 53 پست
والا شوهر اول منم اینطوری بود... حرفم میزدم میگفت منو همینطوری بپذیر... سعی نکن عوضم کنی ... ازادی م ...

گفتم یمدت فاز میگیره شاید یکی دوروز باز میشه همون قبلی موهاشم انقدر بش میگم مدلشو عوض کن میگه تو پسندیدی همون اول بسه😐

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه… گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند… زمستان تمام شد و کلاغ مرد… اما بچه هاش نجات پیدا کردند وگفتند: اخ خوب شد مرد راحت شدیم از این غذای تکراری این است واقعیت تلخ روزگار ما…

عزیزم مردا خیلیاشون اینجورین بخصوص بعد ازدواج کل بیخیال میشن 

منک این کارو کردم هروق مانتو میخرم ی لباس هرچندم ارزون همون رنگو واس اونم میخرم هروق اون ماتتو رو میپوشم میدونه اونم باید همون لباسه ست منو بپوشه ادکلن ساعت و حلقشم تو کیفم میزاریم تو راه مهمونیو.. میدم بهش دیگ میپوشه 

موهاشم خودم میرم دسته تیغ برمیدارم میترسه میگه چشم امشب میرم کوتاه میکنم تو آرایشگاه کوتاهی مو یکم اذیت میکرد ولی وقتی ذوق و تعریف و تمجدید منو میبینه دیگ زودتر میره واس پا وقتی از در میاد تو دست میده من دستشو ول نمیکنم با شوخی سمت توالت هدایتش میکنم ک پاشو بشوره بهشم توضیح میدم ک فرشا کثیف میشه بو میگیره چندبار جای پاشو گفتم بیا همینجاروبوکن دیگ شرمنده شد

زیرشلولریاشم شما نشور ک مجبور شه لباسی ک میخایو بپوشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم همین بود . پاهاش خیلللللی بو میداد حتی تو صندل . دندون هاش زرد بود مسواکم نمیزد.همیشه دهنش بو میداد . ناخن هاش را نمیگرفت .کارش مکانیکی بود همیشه سیاه بود . از مغازه که برمیگشت با لباس کارش برمیگشت بابام از بس گفت دیگه لباس تمیز میبرد اونجا عوض میکرد . حموم میرفت هنوز سیاه بود .دستشویی میرفت رد پی پی هاش بود اه اه حالم بهم خورد

همیشه بو گند راه مینداخت جوری که دوبار بالا اوردم . جا پاهاش تو خونه بو میگرفت اه . موها بدنش خیلی زیاد بود همش میریخت سرامیک ها سیاه میزد . سیبیل میزاشت بینی گیر میکرد توش😷😷😷😷😷

یکی دیگه از عجایب نی نی سایت

اگه مردی ب خانومش بگه فلان مدل بپوش فلان مدل بگرد همه میگن مگه روز اول ندید و زن حق داره جوری ک راحته باشه و ب مردم مربوط نیست همه هم مرد بدبختو میشورن پهن میکنن

امااگه زنی از تیپ و قیافه شوهرش ایراد بگیره حقو بهش میدن و راهکاریادش میدم ک بگو ال کنه بل کنه بخاطر تو از خواسته هاش بگذره

یکی دیگه از عجایب نی نی سایت اگه مردی ب خانومش بگه فلان مدل بپوش فلان مدل بگرد همه میگن مگه روز اول ...

من با تیپ کاری ندارم ولی خدایی نظافت و بهداشت موضوعی نیست که بشه ازش گذشت

شوهر منم همین بود . پاهاش خیلللللی بو میداد حتی تو صندل . دندون هاش زرد بود مسواکم نمیزد.همیشه دهنش ...

برعکس شوهر من هروق میره توالت یا حموم ایننننننننقد اونجارو میشوره ک برق میزنن کلا من توالت و حمومو سال ب سال نمیشوره روزی چندبار اونجارو میشوره😊