2777
2789

چهار ماهمه اما شوهرم اصلا درکم نمیکنه سر هرچیز کوچیکی سرم داد میزنه و باهام قهر میکنه.بیچاره بچه ام تو این مدت کلی استرس و ناراحتی کشیده الان.منی که باید تو این زمان توی ارامش باشم این وضعیت منه

همه ی دلخوشیم جوجوی تو دلیمه😍😘

تجربمو میخام در اختیارت بزارم...تو این دوران فقط به فکر خودت باش وبچت...از هیچ کس هم انتظار نداشته باش...فقط خودت اذیت میشی...سعی کن از این دوران لذت ببری واولویت اول وآخرت خودت ونی نیت نباشه😊

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استرس خیلی برای جنین بده این را دیدم ک میگم.دوستمون درست گفت خودت به خودت و بچه ات اهمیت بده واز کسی توقع نداشته باش.کمترم با همسرت وارد جر وبحث بشو.

تجربمو میخام در اختیارت بزارم...تو این دوران فقط به فکر خودت باش وبچت...از هیچ کس هم انتظار نداشته ب ...

ممنون از نظرت.اره خودمم سعی میکنم اینجوری باشم اما چیکار کنم بالاخره اونم توی زندگیم هست دیگه

مردا خيلى بى وفا هستن من دو سال از زندگيم گذشته فهميدم شوهرم هيچ وقت دوستم نداشته و نداره و نخواهد داشت تو بدترين حالم تنهام ميذاره و سرم داد ميكشه و باهام قهر ميكنه فقط نميدونم چرا با من ازدواج كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من پذيرفتم شكست خويش را/ پندهاى عقل دورانديش را...من پذيرفتم كه عشق افسانه است/ اين دل درد آشنا ديوانه است...ميروم شايد فراموشت كنم/ با فراموشى هم آغوشت كنم...ميروم از رفتن من شاد باش/ از عذاب ديدنم آزاد باش...آرزو دارم بفهمى درد را/ تلخى برخوردهاى سرد را...آرزو دارم خدا شادت كند/ بعد شادى تشنه ى نامم كند...آرزو دارم شبى سردت كند/ بعد آن شب همدم دردت كند...تا بفهمى با دلم بد كرده اى/ با وجود احتياج دست مرا رد كرده اى...ميرسد روزى كه بى من لحظه ها را سر كنى/ ميرسد روزى كه مرگ عشق را باور كنى...ميرسد روزى كه تنها در كنار عكس من/ نامه هاى كهنه ام را مو به مو از بر كنى...😔

درکت میکنم.ادم حساس میشه تو بارداری.ایشالا که نی نیت سلامت میاد بغلت.سخت نگیر.منم بارداری بدی داشتم یعنی بارداریم خوب بود ولی شوهرم حرصم میداد ولی دخترم ارومترین بچه ای بود که دیدم

منم تو بارداری هام انگار شوهرم بدتر میشه العانم هشت ماهمه ی بچخ سه سالو نیم یکیم یک سالو نیم دارم&n ...

دقیقا اینطودیه منم از بس به شوارم رو دادم الان اینطوری شده تقصیر خودمه.تو کار خونه که اصلا کمک نمیکنه.من خودم سر کار هم میرم تو خونه هم که کلی کار میکنم این عوض تشکرشون هست

ببین اگه شکم اولته طبیعیه. کمتر مردی وقتی داره واسه اولین بار پدر میشه قاطی نمیکنه و کمتر زنی تو شکم اول بارداری زندگی بی مشکلی رو طی میکنه. من شکم اولم ۵ تا ۹ ماهگیم خیلی بدبختی کشیدم. استرس نداشتم ولی غم داشتم گاهی گریه میکردم. استرس بدتر از غمه. سعی کن استرس اصلا نداشته باشی. بزن بیخیالی