2777
2789
عنوان

کمی برای جنس خودمون ارزش قائل بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 35 پست
چیکار بقیه داری شما سرت بکار بقیه گرم باشه ببین خودتم داری تز میدی بنظرم خوب میکنن خواهر شوهرارو آب ...

بحث خالی کردن نیست

هرچی بیشتر به این موضوعات بال و پر بدین ببشتر اسیرش میشین

ادم حتی نمیفهمه چه قدر افت پیدا کرده

مردا زور دارن خانواده زنشونو نمی بینن که بخواد سخت بگذره. بعدشم بخوان جواب بدن از اول سر مسائل خود ساخته قهر کردن. بعدم مردا سرگرمی دارن. تفریح دارن. زنا نشستن تو خونه به شوهراشون وخانواده شوهر فکر می کنن. اینا توجیح نبود برداشتم بود.

اگر از آسمان باران آزادی می بارید. بعضی بردگان را می دیدم که با خود چتر حمل می کنند. افلاطون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدری که من از زنای اطرافم ضربه خوردم و روح و روان و احساسات و غرورمو له کردن، تا حالا از هیچ مردی همچین رفتارایی ندیدم... یادم نمیاد هیچ مردی بهم توهین کرده باشه...من هرچی میکشم از همجنسای خودمه

🖤

شما[QUOTE=90303327]اینجا واسه خانوماست پس؟😐 عجب🤔🤔🤔🤔[/QUOTEشما فکر میکتی چیزی رو میتوتیدتغییر بدی یه نگاه بهدتا پیکها بکن فکر میکنی  تاپیک اموزنده نیست پره ولی به دو صفحه ننیرسه ولی برو توپر بازدیدها میبینیپکه راجعدبهدشوشو ، من خوشکلم یا شوهری ، ویا هزلران دری وری دیگه ابنهتا نشانه سطح و درجه فکری ماست چرا نا هنیشه مشککلات مان بیشترمیشه

خانم‌های ایرانی اکثرشون مشغول به کار و شغلی نیستند زیاد با هم برخورد دارن الزاما شاغل بودن جلوی اخت ...

اینکه فاصله زمانی دور بودن ازهم اختلافات رو کم میکنه درست ولی مشکل ادمهارو حل نمیکنه من متاسفانه شرایط خانوادگی طوری که هم با هم کار میکنیم و هم زندگی. در طول24ساعت و خیلی سخته ولی در کل خیلی رعایت میکتیم یه جاهایی هم انفجار