2821
2789
عنوان

از شوهر دیکتاتورم متنفرم

1069 بازدید | 51 پست

منو به زور برداشته اورده روستاشون الانم مجبورم کرده بخوابم

حالم خیلی بده دوس دارم بمیرم همش باید با طایفه شوهر باشم

الانم منو دخترم تو اتاقیم با خانوادش بیرون نشسته

ازش متنفرم

دارم گریه میکنم بچمم ساعت هشت خوابید فردا کله سحر بیداره

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن

ازدواج همینه باید هماهنگ باشی بایه ادم جدید وخانواده اش چون سرنوشت ادم مشترک میشه معنای اصلی ازدواج اشتراک داشتن باهمسره وگرنه نمیشه که هرکسی ساز خودش روبزنه دوروز صبرکن برمیگردی خونه ات 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زندگیو به خودت تلخ نکن به قول قدیمیا وقتی تو کشتی هستی با ناخدای کشتی درنیوفت ، اگر پیش خونوادشه تو هم برو پیشش بشین لحظه ای تنهاش نذار با کنار گیری تو دور بودن ازش حتی امکان داره یه عده بیان شوهرتو علیه تو تحریک کنن ، به هیچ وجه شوهرتو تنها نذار بچسب بهش ، شوهرتو میتونی به راه بیاری اما از راهش وارد شو نه با لجو لجبازی

الهی که امضای خدا پای تمام ارزوهای قشنگتون باشه
هر وقت که دلش بخواد میخوابه هر وقت دلش بخواد بیداره کاری به من و بچش نداره

توام ی جاهایی ک بهت میگه بلن شو بلن نشو تا بفهمه تو ادم اهنیش یاعروسکش نیستی ک هر دفعه ب هر طرف ک خودش خواست بببرتت

مجبورت کرده بخوابی؟ 😳😳😳 مگه بچه ای؟

مجبورم نکرده بچم از چهارساعته خوابه واسه سحر بیدار میشه منم باید پا به پاش بیدار باشم خیلی شیطونه

خدایا راهی نمیبینم😭کمکم کن
2825
2823
2791
2779
2792