2777
2789

بنظرمن تنبیه بدنی برای بعضی بچه ها گاهی لازمه ولی باید به شکل حساب شده وقانونمند باشه نه صرفاخالی کردن حرص پدرومادرمن خودم گاهی دخترمو تنبیه میکنم وتنبیه منم معمولابه شکل فلک هست یعنی پاهاشومیبندم وباخط کش میزنم کف پاهاش البته زیاد محکم نمیزنم ولی شدیدا تاثیر مثبتی داشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با مداومت رو اینکار آینده ی بچه رو تحت تاثیر قرار میدید، کم کم سرخورده میشه، شما فقط یکبار مادره بچه ی ۵ساله اید، یکبار مادره بچه ی ۸ ساله، یکبار مادره بچه ی ۱۰ساله اید، بعد بزرگ میشه این شیطنتارو کمتر میکنه، پسربذارید آزادی داشته باشه .

🐥 برای‌عمرطولانی‌وباعزت‌پدرومادرم‌صلوات‌میفرستین؟ ممنون 🐥
بنظرمن تنبیه بدنی برای بعضی بچه ها گاهی لازمه ولی باید به شکل حساب شده وقانونمند باشه نه صرفاخالی کر ...

🙄🙄🙄🙄🙄!!!

تاثیر مثبتشو تو اینده میبینید، عزیزم راهکارای غلطتتونو‌اینجا نذارید و به دیگران اموزش ندید، بچه ی خودت فلک بشه کافیه کاری به مادرای دیگه نداشته باش مادره نمونه و قانونمند

بنظرمن تنبیه بدنی برای بعضی بچه ها گاهی لازمه ولی باید به شکل حساب شده وقانونمند باشه نه صرفاخالی کر ...

بیچاره اون بچه ای که خدا سپردتش دسته تو