2777
2789

من یک سالو نیمه که ازدواج کردم. شهر همسرم زندگی میکنیم که خیلی کوچیکه حتی یه پاساژم نداره هیچ جای تفریحی نداره که برم نه فامیلی نه کسی. با خونواده شوهرم هم دوس ندارم زیاد رفت و آمد کنم. چون شهر کوچیکیه دو بار بری خیابون تابلو میشی. عملا تو خونه حبس شدم. هیچ کاریم نتونستم پیدا کنم‌. تو خونه هم خودمو با کارهای خونه و آشپزی سرگرم میکنم ولی از بس کسی نیس باهاش حرف بزنم و اونقد به در و دیوار نگاه کردم که خسته شدم. این موضوع باعث شده کم کم افسردگی بگیرم و همش با شوهرم بدرفتاری میکنم اونم خیلی خیلی کم حرفه .صبحا میره سر کار تا ساعت دو بعد میاد نهار میخوره کلا یه ساعت خونست دوباره میره سر کار مغازه. تا ساعت هشت و نیم شب بعدشم میاد با گوشی و تلویزیون مشغول میکنه خودشو ساعت یازده هم میخوابه. اینقد تنهام و دلم گرفته که دارم دیوونه میشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قزوین زندگی میکنم اینجا کسیو ندارم خانوادم اینا شمال هستند حتی از خانواده شوهرمم اینجا نیستند  .جایی هم نمیرم همش خونم ولی شوهرم هر وقت از سرکار میاد حتی اگه خسته باشه منو میبره بیرون با هم میرم پیاده روی بازار .روزها هم خودمو با گوشی تلویزیون سرگرم میکنم

منم قزوین زندگی میکنم اینجا کسیو ندارم خانوادم اینا شمال هستند حتی از خانواده شوهرمم اینجا نیستند &n ...

خوبه لااقل میرین باهم بیرون. اینجا هیچی نداره. قزوین شهر بزرگیه تنوع زیاد داره

خونه مامانم نیم ساعت فاصله داره ولی خب جاده است نمیشه هر روز برم. هفته ای یبار میرم صبح تا بعدازظهر میمونم میام ولی همینکه میرسم خونه دوباره دلم میگیره