2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

178 بازدید | 20 پست

بچه ها كسي هست بين شما كه شوهرش فهم اينو داشته باشه كه زنش عين خودش مشتاق ديدار مامان جون ايشون نيست؟ شوهر من واقعا نميفهمه اين موضوع رو ، مامانش كه از شهرستان مياد اصرار ميكنه كه بايد كلي بمونه خونه يك وجبي ما 

از اون طرف ماهي يكبار ميخواد منو به زور ببره شهرشون

هم از وقتي ميان خونه ما متنفرم هم وقتي ميرم اونجا

باع توقع دارید قطع رابطه کنه پس

دامادام همچین مشتاق مادرزن نیست

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باع توقع دارید قطع رابطه کنه پس دامادام همچین مشتاق مادرزن نیست

معلومه كه نيست منم مثل اون مامانمو توي حلقش نميكنم خانواده من محترمانه ميان و ميرن هيچ وقت تلپ نميشن خونه ما ولي مشكل اينجاست كه مادر ايراني فكر ميكنه خونه پسرش مال خودشه زنش هيچ كاره هس مرد ايراني هم چون عاشق مامان جونش هست فك ميكنه زنش هم هست

چطور من مادرمو دوس دارمو دلم ميخواد بيا خونه م بمونه  اونم مادر همسرمه  براش زحمت كشيده ...

اگر شما مامانتون رو مياريد چند روز خونتون طبيعيه اونم بياره بماند كه آخرش زن خونه بايد پذيرايي كنه و بذاره جلوشون

عزیزم اکثر مردها نمیفهمن حرص نخور خودتو مریض میکنی  فقط باید با سیاست رفتار کنی

اگر بلد هستين بهم بگين غير از دندون روي جيگر گذاشتن كه اين روزا بگذره راهي ديگه اي هم هست؟؟ من اصلا رفتار گرمي ندارم ولي اصلا براشون مهم نيست

اگر بلد هستين بهم بگين غير از دندون روي جيگر گذاشتن كه اين روزا بگذره راهي ديگه اي هم هست؟؟ من اصلا ...

عزیزم لازم نیست از ته دلت دوستش داشته باشی که ...احترام بگذار محبت کن بگو بخند سعی کن بهانه ندی دستشون و تا جایی که معقوله مسائل زندگیت رو عنوان نکن که دخالت کنن

خودتو جاي شوهرت بزار  حتما خودتم دوست داري زياد بري خونه مامانت

اي بابا من ميرم پيش خانوادم تنها ميرم اكثرا اگر شوهرم بياد نهايت يكي دو ساعت به صرف ناهار يا شام اونم با چه تشريفات و احترامي ولي من اونجا از صبح بايد بشينم روبروي مادرش تا شب خودش هم تشريف ميبره با فاميلش بيرون