2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 20 پست
اگر شما مامانتون رو مياريد چند روز خونتون طبيعيه اونم بياره بماند كه آخرش زن خونه بايد پذيرايي كنه و ...

ديگه عزيزم مادرشه زحمتشو كشيده 

نميشه كه بي احترامي كنه 

ج

يـه صـلوات بـرا سلامتي خونوادم ميـفرستي؟😍
معلومه كه نيست منم مثل اون مامانمو توي حلقش نميكنم خانواده من محترمانه ميان و ميرن هيچ وقت تلپ نميشن ...

با شوهرت صحبت کردی از اینهمه رفت و آمد رضایت نداری و بهتره یکم تجدید نظر کنه؟ بهش اطمینان بده قصد دور کردن یا جدایی انداختن نداری ولی دلت آرامش و حریم خصوصی بیشتر میخواد و اینهمه رفت و آمد آسایش ات رو ازت گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با سرد برخورد کردن با اونا فقط خودتو ضایع میکنی چون به هر حال اونا میان و شماهم میری و سردی تاثیری نداره جز از چشم افتادن یا جواب منفی گرفتن! تنها راه حل ات دست همسرته و اون اگه باهات همراه و همفکر بشه تمام این معضل حل میشه. سعی کن با زبون خوش و پیدا کردن قلقش اونو با خودت همراه کنی‌. حتی شده تغییر رویه بده و با خانوادش بهتر شو تا اونم باهات همراه شه

منم اوايل ازدواج خيلي اذيت شدم خسته از سركار ميومدم شوهرم ميگفت بريم يا اينكه لباسم اينا مساعد نبود ميگفت بريم

منم غر ميزدم ولي ميرفتم ديدم حساس شده

الان كه خودم بعضي موقع ها ميرم و به شوهرم زنگ ميزنم ميگم بيا اينجا ميگه حوصله ندارم

فهميدم حالا كه ديده خودم اوكيم خودش ميگه زياد نريم 

ولي قبلا چون ميگفتم نريم بيشتر دلش ميخواست بريم