2777
2789

جفت مارژینال و خلفی شنیدم استراحت نسبی لازم داره . این نسبی بودن رو نمیدونم یعنی تا چه حد..

منکه شاغلم و نمیتونم بخوابم چیکار کنم اخه !!!😭

کسی تجربه ای داره؟؟ 

نسبی یعنی پله زیاد پیاده روی زیاد رابطه جنسی زیاد ممنوع 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

استراحت نسبی یعنی ورزش نکن، زیاد پیاده روی نکن، کار سنگین نکن، پله ها رو زیاد بالا و پایین نکن. نیازی نیست همش دراز بکشی. همین که زیاد رو پا نباشی و هر وقت احساس خستگی کردی یکم دراز بکشی بسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استراحت نسبی یعنی ورزش نکن، زیاد پیاده روی نکن، کار سنگین نکن، پله ها رو زیاد بالا و پایین نکن. نیاز ...

پس با این حساب سرکار رفتن مشکل نداره؟ کار خونه رو سبک کردم ولی. 

پله چندتایی در طول روز مجبورم ولی یواش میرم. رابطه هم سطحی فقط و کم.  ایستادن خیلی خطرناکه؟&nb ...

طولانی وایسادن بله 

هی تغییر وضعیت بده

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
پس با این حساب سرکار رفتن مشکل نداره؟ کار خونه رو سبک کردم ولی. 

نه عزیز مشکلی نداره ولی سعی کن زیاد سرپا نباشی و بیشتر بشینی. هروقتم احساس کردی خسته ای در حد 5 دقیقه برو تو نماز خونه یکم دراز بکش

نه عزیز مشکلی نداره ولی سعی کن زیاد سرپا نباشی و بیشتر بشینی. هروقتم احساس کردی خسته ای در حد 5 دقیق ...

ممنون . اخه هرچی خانم با این وضعیت دیدم همه میگن استراحت کردیم رفت بالا جفتمون . گفتم با این حساب من بیچاره ام.. یه کم خیالم راحتتر شد. 

ممنون . اخه هرچی خانم با این وضعیت دیدم همه میگن استراحت کردیم رفت بالا جفتمون . گفتم با این حساب من ...

منم جفتم پایین بود. لکه بینی هم داشتم. دکتر گفته بود باید استراحت کنی تا جفتت بره بالا. ولی چون یه جا اروم نمیتونم بشینم بیخیال استراحت شدم. خونمونم دو طبقه هست ، اتاق خوابا طبقه بالا و سالن و اشپزخونه طبقه پایین. من دائم تو پله ها مانور میدادم😆ولی الهی شکر خدا دید من بی عارم بیخیالم شد و جفتم رو برد بالا😅😅😅😅نگران نباش. به مرور خودش میره بالا

منم جفتم پایین بود. لکه بینی هم داشتم. دکتر گفته بود باید استراحت کنی تا جفتت بره بالا. ولی چون یه ج ...

انشالله. ممنون از پاسخگوییتون و همچنین روحیه خوبتون. سلامت باشید همیشه