2777
2789

اخه این چه تاپیکیه زدی من خودم روزه دارم ولی تاپیک شما باعث میشه یه عده بیان فحش بدن برن بعدم روزه اصولی آدم بگیره  رعایت کنه هرچی جلو دستش اومد نخوره اصلا دهنش بو نمیده بنظرم قفل کن تاپیکتو حالمونو بد کردی

واسه سلامتی آقا امام زمان و ظهورشون یه صلوات میفرستین؟  

ارایشگری ک روزه بگیره ولی ماسک نزنه چی؟؟؟😑😐😑😲😲😲😲😲😲😲

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نزد بندگان چی😣😷عبادات همه روزا دارا قبول ولی بعضیا واقعا غیر قابل تحملن مخصوصا وقتی مجججبوری باهاش ...

مثلا تو ماشین بغل دستشون نشسته باشی و صحبت کنی

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50

از بوی دهن سیگاریا و الکلیا که بدتر نیست .ولی روزه دار ازونجا که باید نمونه باشه بهتره خیلی مراعات کنه.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
وای تیر خلاصو زدی

سرم اومده اخه  و ب غلط کردن افتادم  ولی متاسفانه زیر دستش بودم نمیشد فرار کنم

من پر از حرف سکوتم    خالیم رو به سقوطم                  بی تو و آبی عشقت      تشنه ام کویر لوتم                    نمیخوام اشفته باشم      آرزوی خفته باشم                 تو نزار اخر قصه حرفمو نگفته باشم

من خودم زمان روزه داری وقتی با کسی صحبت میکنم جلوی دهنمو میگیرم .یا با دهن باز نفس نمی‌کشم .یکم رعایت کنیم مشکلی پیش نمیاد

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
مثلا تو ماشین بغل دستشون نشسته باشی و صحبت کنی

آخ گفتی راننده تاکسی ام پنجره رو ثابت کرده باشه پایین نیاد😖خداییش فقط به رمضونم نیست کلا بعضیا اینجوری ان مخصوصا اول صبحا تو تاکسی😷

مخصوصا بند بندازه صورتتو  روش مياري بالا 😐😐😂😂😂

وای 😃😄😃😅😅😅😅

آخییییی😂😂

😁😁😂😂😂