2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از دیروز

خب این که نوزاد نوپاست الهی بگردم، کوچکتر ار اونه که با مشورت غیر پزشک بهش خودسر چیزی بدی

شما باید فوری شیر و لبنیات گاوی و حتی گوشت گاو و گوساله رو از برنامه غذاییت حذف کنی، هندونه و سایر غذاهایی که نفخ میارن اصلا نخوری خووت بعد از هر غذا عرق نعنا بخور ، الان یکم روغن زیتون گرم کن، بمال به انگشتا و کف دستت و شکمش رو در جهت عقربه های ساعت دودانی دور ناف ماساژ بده

صبح اول وقت ببرش اورژانس که با شیاف گلیسیرین کمک کنن روده هاش تخلیه شه و حتما حتما ببرش دکتر اطفال

نوزاد منم شکمش کار نمیکرد، همه این مراحل رو انجام دادن و بهش دارو دادند تا ۶ ماهگی تحت نظر بود، از ۶ ماهگی تا الان ک ۹ ماهشه حل شد

بهت بگم چه داروهایی میخورد از بچه به بچه دیگه ممکنه فرق کنه

ضمنا دیگه بهش داروهای خونگی نده لطفا، خدای نکرده بهش آسیب جبران ناپذیری میزنه

یک ماه و نیم  شیر خودمو میخوره  روزی یکی دو شیشه کوچیک ببلاک هم میدم کمکی

اون ببلاک رو هم باید قطع کنی، نی نی من شیر خودمو مبخورد کولیکی بود ولی وقتی شکمش کار نکرد و نزدیک بود از دست بدمش تو ی شرایط بدی رسوندمش اورژانس و عصرش رفتیم مطب دکتر گفت ببلاک بهش نمیسازه برا همین روده هاش کار نکرده، بهم  شیرافزا داد و گفت همراه بچه بخواب و با غذات دلستر بنوش بهم مکمل پریناتتل و سوپراکل داد، باورت میشه ببلاک و بعدی ببلاک ای آر  میدادم گذاشتم کنار و فقط شیر خودم کفایت میکرد، این کارا رو بکنی شمام دیگه نیاز به شیر کمکی نداری نی نی کوچول هم اذیت نمیشه

اوف امان از یبوست نی نی ها،خب ببر دکتر ببین چی میده.من پیشنهادنمیکنم بهت اماخودم ب دخترم تو این سن هروقت  یوبس میشد روغن زیتون یا  کره حیوانی باشکرمیدادم و مقعدشم باوازلین چرب میکردم یا فلوس هم میدادم

میشه با دلهای پاکتون یک صلوات برای مادرم بفرستین؟🌹