2777
2789
عنوان

تجربیاتتون در مورد عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 49 پست
من تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم ، لباسامم همه نخی ن ، و تو گرما همیشه خشکشون میکنم ، کلا هم دوساله ...

ببین منم همیشه عفونت میگیرم باوجدو رعایت کردن زیاد اما کلا ژل های بهداشتی استفاده نکن .بجاش از محلول سرکه واب برا شتشو استفاده کن وخوتو با کهنه بهداشتی خشک کن وبعدم بشورش بزار خشک بشه .تو خونه بیشتر دامن بپوش .حتما هفته ای چند بار تو محلول اب وسرکه بشین.دود عنبر نسا هم برا رفع عفونت زنانه خیلی خوبه.دود بده یه دامن پات کن وایسا بالاش تا دود کاملا بره بالا 

سرکه خونگی بشین دختر سرکه سفید خوده اسیده

ممنونم عزیزم

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی دوره هم قرص مترونیدازول بخور بهتر میشی 

مترونیدازول دوره ش چن وقته؟؟ طرز استفاده ش چطوره؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
دخترارو ک معاینه نمیکنن

معاینه داخلیه اونطوری که نه  گفت باید ببینمت من فکر میکنم یه آزمایش ادرار باید میگرفت ازم ک نوع عفونتم مشخص شه

قرصی ک بهت داده برا عفونت قارچی هس عفونت قارچی هم سفید رنگه  عفونت شما سبزه عفونت سبز و زرد دا ...

آره عزیزم البته بعد از مصرف داروها الان زرد شده ... ممنونم بابت راهنماییت❤

ببین منم همیشه عفونت میگیرم باوجدو رعایت کردن زیاد اما کلا ژل های بهداشتی استفاده نکن .بجاش از محلول ...

ممنونم عزیزم امیدوارم دیگه هیچوقت بهش مبتلا نشین من تازه فهمیدم چ آزاردهنده س

عزیزم نا می تونی دارو گیاهی دم کن بخور جاریم با دمنوش پونه خودشو خوب کرد اصلا دکتر نمیره یکی پونه ...

ممنونم عزیزدلم حتما تست میکنم همیشه سلامت باشین ❤

تو جوش شیرین و سرکه بشین با ژل هم خودت بشور 

جوش شیرین و سرکه رو باهم تو آب بریزم ؟

آره عزیزم ولی تو داروت یا دکترت  عوض کن این چیزا زیاد جواب نمیده

عزیزم شما مامایی خوندین؟ ببخشید هی ریپلایتون میکنم

من بخاطر اندومتریوما ۶ماه دوناژست مصرف کردم ممکنه بخاطر اینکه تعادل هورمونی م بهم ریخته این عفونت رو گرفته باشم

و اینکه مترونیدازول رو دوبار در روز باید مصرف کرد؟ بمدت یه فته؟

عزیزم شما مامایی خوندین؟ ببخشید هی ریپلایتون میکنم من بخاطر اندومتریوما ۶ماه دوناژست مصرف کردم م ...

آره عزیزم 

مترونیدازول 250 دو تا دوبار در روز 

ینی روزی 4 تا 

ولی شما باید بری دکتر معاینت کنه 

اگ عفونت سبز یا زرده بوی گندیده ماهی میده و اینا این علائم داری مترونیدازول بخور 

اگ سفید و پنیری هس همون فلوکنازول بخور 

اندومتریوزت هم ربطی ب عفونتت نداره 

هر شب هم خودت با ژل شستشو بده یا شامپو بچه 

شورت هم نپوس

💜
ببین منم همیشه عفونت میگیرم باوجدو رعایت کردن زیاد اما کلا ژل های بهداشتی استفاده نکن .بجاش از محلول ...

خانومی اب و سرکه رو باید باهم بجوشونن یا نجوشیده هم.میشه؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
آره عزیزم  مترونیدازول 250 دو تا دوبار در روز  ینی روزی 4 تا  ولی شما باید بری دکت ...

سلام عزیزم ممنونم از جوابت نه اصلا هیچ بویی نداره ، بعد از مصرف یه دوره فونوکونازول دیگه ترشحاتم سبز نیست ولی خارشش هست هنوز ،آره من کلا تو خونه عادت ندارم لباس زیر بپوشم ، بعد من مجردم معاینه اونطوری نمیتونن بکنن البته سعی کرد داخل بدنمو ببینه ولی خب مثه متاهلا نمیشه معاینه کرد

ممنونم عزیزم که وقت گذاشتین همیشه سلامت باشی