2777
2789
عنوان

تجربیاتتون در مورد عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 49 پست
تو اب و سرکه عسل بشین .منم مشکل شمارو دارم دکتربرام این تجویزو کرده البته من زایمان کردم 

خوب شدین ؟

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزدلم من تو سرکه سفید میشینم سرکه سیبو نمیدونستم

سرکه خونگی بشین دختر سرکه سفید خوده اسیده

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
بهداشتت رو رعایت میکنی یعنی چی؟میشه کامل بگی تا بتونم راهنماییت کنم

من تو خونه اصلا لباس زیر نمیپوشم ، لباسامم همه نخی ن ، و تو گرما همیشه خشکشون میکنم ، کلا هم دوساله از پودر موبر استفاده میکنم ، و مثلا عادت به استفاده از لیف ندارم و همیشه م خودمو خشک میکنم 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺
خوب شدین ؟

من هنو ننشستم منم خیلی. دکتر ِرفتم. رفتم طب سنتی دیروز اینو بهم گف 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
عفونت از رطوبت میاد.همیشه خودتو خشک کن پماد دوتا پشت سر هم استفاده کن من خودم دوتا به مدت چهارده ر ...

من الان دوتاشو تموم کردم پماد چون موضعیه تاثیر نداره 

شورت نپوش  بعدم تو ترشحاتت سبزه عفونتت قارچی نیس ک بهت فلوکنازول داده عفونتت کلامیدیایی هس ک س ...

آره معاینمم کرد ،،، شاید قرصش برای مشکل من نیست که خوب نمیشم 

و ژل شستشو مخصوصا دخترانم بخر استفاده کن

آهان چه جالب اینو نشنیده بودم ممنونم ،طرز استفاده شو روش مینویسن؟

من الان دوتاشو تموم کردم پماد چون موضعیه تاثیر نداره 

عزیزم نا می تونی دارو گیاهی دم کن بخور

جاریم با دمنوش پونه خودشو خوب کرد اصلا دکتر نمیره

یکی پونه خوبه و یکی پنیرک دم کن بخور بدون نبات وقند خیلی خوبه روزی دو بار بخور

ببخشید منم عفونت دارم ولی مال من سفیدو چسبندس چیکار کنم؟؟

اون عفونت برفکیه راحت خوب میشه فکر کنم باهمین مترونیدازول 

آره معاینمم کرد ،،، شاید قرصش برای مشکل من نیست که خوب نمیشم 

قرصی ک بهت داده برا عفونت قارچی هس عفونت قارچی هم سفید رنگه 

عفونت شما سبزه عفونت سبز و زرد داروش مترونیدازوله

اگ واقعا ترشحاتت سبزه اشتباه دارو داده 

💜