2777
2789
عنوان

تجربیاتتون در مورد عفونت واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 2716 بازدید | 49 پست

تجربيات خودم:

دامن بپوش بدون لباس زير😍قشنگ قلع و قمع ميشه از سوزش و خارشش هم كم ميشه

دم به دقيقه شيو نكن

هميشه يكم بزار مو باشه

با كرم موبر بزن

اون ناحيه براي اين موهاي ضحيم داره ك از ورود عفونت جلوگيري كنه

حالا ن اينكه جنگل شه ها

نه ولي بيشتر از ماهي ٣ بار شيو نكن

تجربيات خودم: دامن بپوش بدون لباس زير😍قشنگ قلع و قمع ميشه از سوزش و خارشش هم كم ميشه دم به دقيقه ...

عزیزم من دقیقا همینطوریه رویه م ،، کلا عادت ندارم لباس زیر بپوشم جز ساعتای سرکار بودنم

در مورد شیو من هفته دوبار با پودر موبر شیو میکنم و ماهی سه بارو واقعا نمیتونم تحمل کنم :)))  

جالبه من هیچوقت عفونت نمیگرفتم به همه م میگفتم چون رویه م اینجوریه عفونت نمیگیرم ولی گرفتم متاسفانه 

هر آنچه در این عالم اتفاق می افتد،چه حکمت آن را دریابید یا نه ، برای خیری والاتر است.هرچند آن خیر به سادگی قابل تشخیص نباشد.🌺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من دقیقا همینطوریه رویه م ،، کلا عادت ندارم لباس زیر بپوشم جز ساعتای سرکار بودنم در مورد ش ...

تا جايي ك ميتوني شيو رو كمش كن

من خودم با اينكه همش استخرم اصن عفونت نميگيرم

همشم به بقيه ميگم شيو رو كم كنيد تا عفونت نگيريد انجام ميدن درست ميشه

برای درمان بوی بد واژن و عفونت واژن بنظر من درمان های خونگی یا مقطعی هستن یا اصلا جوابگو نیستن 

من چند مدت دچار این مشکل بودم و هر راهی هم بگی امتحان کردم ولی اخر سر مجبور شدم برم دکتر و درمان رو شروع کنم ولی خدا رو شکر دکترم خیلیی خوب بود تو دو جلسه درمان شدم و دیگه هم بعد از اون من مشکل عفونت نداشتم

من به چند تا از دوستام و اشناهامم خانم دکتر صادقی رو معرفی کردم و رفتن پیششون و خیلی راضی بودن

میخوای ادرس اینستای خانم دکتر صادقی رو به شما هم بدم بری سر بزنی 

https://instagram.com/dr.laleh_sadeghi?utm_medium=copy_link
شماره تماس: 02166933906  و  02166933869