2777
2789

اينو دکتره گفت بهش ميگن لکه شيرقهوه اي.ويه نوع بيماري.اگربيشتر از6تا بشه وبزرگ اندازه سکه بشه اون بيماريه.بچه هاتون داشتن؟تجربه داريد.توروخدا بچمو دم اذانه دعاکنيد اين بيماريه نداشته باشه

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم

زنه همکار شوهرم پسرش یه بزرگشو تو پیشونیش داره

بیماری چی

مشکلی نداره ک بچهه

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
زنه همکار شوهرم پسرش یه بزرگشو تو پیشونیش داره بیماری چی مشکلی نداره ک بچهه

يه دونه مهم نيست بيشتراز6تا باشه.الان برا بچم 5تاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

يه دونه مهم نيست بيشتراز6تا باشه.الان برا بچم 5تاست

نمیدونم تاحالا نشنیده بودم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

مشکلی نداره بابا من خودم یه بزرگشو رو بازوم دارم سالیان سال اکثرا هم دارن از این خالها 

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!

برآمده هست؟؟؟

😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
مشکلی نداره بابا من خودم یه بزرگشو رو بازوم دارم سالیان سال اکثرا هم دارن از این خالها 

اره عزيز يه دونه ودوتا مهم نيست.مهم تعداده وسايزش