2777
2789
عنوان

خیلی سرد شدم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مجبور بودی بمونی باهاش وقتی توی نامزدی خودشو نشون داده؟

چن بار سر همینکاراش خواستم جدا بشم ولی هر بار گفت بخدا درست میشم فکرم درگیر مخارج عروسیه. منم گفتم اشکال نداره بعد عروسی درست میشه سنم پایین بود تجربه نداشتم که 

تو دوران عقدو نامزدی میزدی پس چه کاری بوده موندی 

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!
چرا تو دوران عقد جدا نشدی ؟من دوران عقدم و شوهرم تا حالا دست روم بلند نکرده ،ولی دهن بینه وبه حرف ما ...

خیلی صبوری کردم بخدا .اگه همین الان بود همون روز اول که بهم توهین کرد طلاقمو میگرفتم 

عزیزم هنوز نبخشیدی منم روزای سیاه وکتک کاری همسرم به مدت۱۲سال۱۲۹بارکتک خوردم تازه تنهایی بی پولی فحاشی تهمت و خیلی چیزای دیگه هم بود امابچه داشتم وشاید کسی اینجا مسخره ام کنه امامن توسل کردم به اقا حضرت عباس و موندم وپنج باررفتم سمت جدایی امااخرین بار به نیت حضرت اباالفضل ع که کمکم کنه برگشتم الان پسرم نه ساله است داغونم همسرمم ناراحتی اعصاب داشت ونرفت درمان فقط باخدامعامله کردم توقعی ازکسی ندارم الانم میرم پیش مشاور اگرنبخشیش نمیتونی باهاش زندگی کنی ومجیورمیشی بری طلاق هم‌عواقب داره که من سمتش نرفتم خدا بزرگه کمکت میکنه بهش محبت کن وببخشش تاخدا درهای رحمتش روبه روت بازکنه

عزیزم هنوز نبخشیدی منم روزای سیاه وکتک کاری همسرم به مدت۱۲سال۱۲۹بارکتک خوردم تازه تنهایی بی پولی فحا ...

بهترین روزای زندگیم هم خودش هم خانواده ش زهرمارم کردن دیگه بخشش بسه وقتشه سرشون تلافی کنم 

اون رفتار خودش نرمال نبوده توام بچه بودی و خام از سادگیت سواستفاده میکرده بیشتر ظلم میکرده بهت،ولی حالا ک بزرگتر شدیوپخته تر ب قول خودتم دیگ از پسشون براومدی اگ اونم عوض شده دیگ پس زندگیتو خراب نکن 

میدونم بدیای آدم تو گذشته هیچوقت فراموش نمیشه ولی بخاطر ارامش خودتم ک شده سعی کن گذشترو از ذهنت پاک کنی،بعضی مردام تا باهاشون تند برخورد نکنی اصلاح نمیشن 

الهی بمیرم برات عزیزم چه زندگی سختی داشتی😔😔😔 حالا که شوهرت به خودش اومده وداره محبت میکنهه دیگه تو نمیتونی و سرد شدی...واقعا سخته فقط برات ارزو میکنم که دلت آروم بشه

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛