2789
عنوان

هارلی کویین

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 52 پست

واقعا بهتر که رفت 

عاقل بود

منم اگه یه روز عاقل شم میرم

چشمام که باز میشن میبینم یه فرشته سمت راستمه, یکی سمت چپم, یکی تو بطن وجودم و ...یکی دیگه هم اون بالا بالاها تو آسمون لابه لای ابرا که با چشمای قشنگش داره به من نگاه می‌کنه. خدایا من درست وسط بهشتتم... شکر
 الان برات تپیک میزنم . خودت بیا پاسخگو باش .  شایعه پراکنی کنم؟

آره😹معروف بشم

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من‌ دعوا واسکرین هاشونو یکی گذاشته بودخوندم که تو چت شخصی کلی حرف گفته بود   این گفته بوداون حر ...

واقعاااا

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
من‌ دعوا واسکرین هاشونو یکی گذاشته بودخوندم که تو چت شخصی کلی حرف گفته بود   این گفته بوداون حر ...

واقعا همگی با تاپیکاش شاد میشدیم و منتظر بودیم بیاد با ایده هاش یکم از غمامون فاصله بگیریم 

واقعاااا

اره والله اگه یادم باشه غلاغسیاه بود یا یه کس دیگع       والله اینجاشوبخدایادم نیست کی بود که راجبش تاپیک زد و اسکرین هاشوگداشت

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏