2789
عنوان

هارلی کویین

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 52 پست
کاربریشو بست..ناراحت بود از رفتار بعضیها ...رفت

کاربریش ک بازه

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم خب دغدغه زندگیم شده ک چرا هارلی دیگه نیس😹دس خودم نیس شما ببخش

نکنه خودشی کلک. 

کاربریت انقدر نیست که تاپیکای سوگوووول دغدغت باشه.   

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

منم برام سواله...دروغ چی بابا طفلی فقط اینجارو یخورده شاد میکرد🙁غ

اگه از خدا نی نی میخواین بخونین🌷🤲🌷 مادر یا پدر شدن سخت ترین مسئولیتیه که یه آدم میتونه قبول کنه. شما باید اونقدر رفتار و افکارتون بالغ باشه که بتونید یه"انسان" رو پرورش بدید. به خودتون یادآوری کنید همه ی آدم ها لازم نیست بچه داشته باشن. خواهش میکنم تا وقتی از آرامش و سلامت خودتون و  زندگی دو نفره تون مطمئن نشدین یه طفل معصوم به دنیا اضافه نکنید. من زوجی رو میشناسم که ده سال درمان و نذر و نیاز کردن تا خدا بهشون یه پسر داد و الان پسرشون افسرده ست... انشاالله اگه قراره فرزند سالم و شادی داشته باشین خیلی زود آرزوتون برآورده شه✨✨✨
نکنه خودشی کلک.  کاربریت انقدر نیست که تاپیکای سوگوووول دغدغت باشه.    

😹😹اره خود خودشم زدی ب هدف

میشه واسه خوب شدن مامانم صلوات بفرستید؟؟ک منم بتونم طعم مادر داشتن و بچشم😔واسه مادر شدن خودمم دعا کنید اخه من ۶ساله چشم انتظارم .
منم برام سواله...دروغ چی بابا طفلی فقط اینجارو یخورده شاد میکرد🙁غ

😿

نمیدونی واسه چی

نمیدونم منم خیلی نمیومدم یهو اومدم فهمیدم دیگه نیست، انگار گفتن دروغگوئه و... اونم رفته

احتمالا با یه کاربریه دیگه اینجاست کسی نمیدونه، آخه نی نی سایت اعتیاد داره  نمیشه ترکش کرد! 😁

😹😹اره خود خودشم زدی ب هدف

الان برات تپیک میزنم . خودت بیا پاسخگو باش . 

شایعه پراکنی کنم؟

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
هارلی چرت و پرت میگفت؟؟؟؟

من‌ دعوا واسکرین هاشونو یکی گذاشته بودخوندم که تو چت شخصی کلی حرف گفته بود   این گفته بوداون حرفت دروغه وفلان    هارلی هم فحش داده بودتش که تومیسوزی ازپزبازدیدبودن من   و من‌ فلانم بهمانم  همه منتظرمن تاپیک بزنم  ‌  فکرکنم خودبزرگ‌بینی گرفته بود این اواخر     دوسه ماه بخوابه خوب میشه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏