امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی یکی از فایملای ما معلمه اونمشیرهشک میداد ولی تا ۲سالگی داد بزده بود تبریز دکتر حتی گفته بود بعد اینکه شیر پاستوریزع میخوره یذره ازروش اب بده بخوره دندوناشو پوسیده میکنه
چون تا ۲ سالگی میگن باید شیر خشک عدد ۳ بدی من درامد شوهرم کفاف نمیده واقعا از طرفیم نگران سلامتی دخترم هستم
امان از روزی که تمام خوشیات و خنده هات مصنوعی باشه و تنها امیدت مردن باشه.فقط و فقط به عشق دخترم دارم نفس میکشم هیچ کس و ندارم بجز دخترم تو دنیا هیچ کس.
من آرزو داشتم بچه ام شیر پاساوریزه بخوره ولی نمیتونست .عالیه بهش بده شیر پاستوریزه تپلش میکنه و لستخوناش قوی میشه گاهی توش عسل بزن سردیش نشه .یا کلا با هل و دارچین بجوشون براش
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا
من آرزو داشتم بچه ام شیر پاساوریزه بخوره ولی نمیتونست .عالیه بهش بده شیر پاستوریزه تپلش میکنه و لستخ ...
با نبات و زنجبیل بهش میدم.
چرا نتونست بخوره بچت؟
🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا