2777
2789

خیلیا میگن اگ یه نفر اخلاق بدی داره دیگ درست نمیشه

یا میگن طلاق بگیر

من با همسرم یکم مشکل داشتم

اما من همسرمو دوست داشتم اونم منو خیلی دوست داشت و تلاش کردم برا زندگیم الان همسرم یه مرد رویایی و نمونست واقعن خوشحالم که بهش فرصت دادم و واقعن همسرم عالی شده تموم اخلاقاش

کسایی که تجربه این چنینی دارن بیان بگن

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

من ۸ سال با شوهرم دوست بودم. خیلی اخلاقای بد زیاد داشت در حدی که هر کی بود باهاش ازدواج نمیکرد اما من به خاطر خوبی هایی که داشت و دوسش داشتم زنش شدم و خیلی از اخلاقاش و با صبر و محبت از بین بردم فقط کاش لجبازیشم خوب بشه دیگه چیزی نمیخوام

خداروشکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دهن لق بود به شدت الان خیلی خوب شده.یه اخلاق بدشم هرچی میگفتم میگفت وایسا ببینم مامانمو ابجیم چی میگ ...

خداروشکر😍😍😍😍

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود
من ۸ سال با شوهرم دوست بودم. خیلی اخلاقای بد زیاد داشت در حدی که هر کی بود باهاش ازدواج نمیکرد اما م ...

واقعن گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی

لجبازی هم درست میشه همونطور ک بقیش درست شد

خیلی تمرکز نکن رو لجبازیش و وقتی لجبازی میکنن گفتن چشم خیلی مفیده

چشم بگیم ولی کارخودمونو ریز ریز انجام بدیم😁

بددهن بود خیلی،و اینکه نمیدونست کجا چی بگه کجا نگه،الان خیلی خیلی خوب شده

خداروشکر

خیلی حس خوبیه خوندن تجربیاتتون😍

واقعن گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی لجبازی هم درست میشه همونطور ک بقیش درست شد خیلی تمرکز نکن رو لجب ...

شوهر من کلکسیون ایراد بود  اگه بگم هر کی بشنوه میگه با چه عقلی باهاش ازدواج کردی😂

خداروشکر
دهن لق بود به شدت الان خیلی خوب شده.یه اخلاق بدشم هرچی میگفتم میگفت وایسا ببینم مامانمو ابجیم چی میگ ...

آی میگی شوهرمنم دهن بین بود الان کلا نمیدونه چطوری دهن بین میشن. متاسفم خیلی از کاربرا صبر نکردنو طلاق گرفتن 

شوهر من کلکسیون ایراد بود  اگه بگم هر کی بشنوه میگه با چه عقلی باهاش ازدواج کردی😂

😂😂😂😂دلیل موفقیتت این بوده ک ب خوبیاش بیشتر از بدیاش توجه کردی

و به هرچی توجه کنی تو زندگیت بزرگتر میشه

آی میگی شوهرمنم دهن بین بود الان کلا نمیدونه چطوری دهن بین میشن. متاسفم خیلی از کاربرا صبر نکردنو طل ...

دقیقااااا من تو نامزدی از این اخلاق شوهرم بدم میومد ولی صبر کردم و رفتم پای سفره عقد الان خداروشکر راضیم از صبری که کردم

😂😂😂😂دلیل موفقیتت این بوده ک ب خوبیاش بیشتر از بدیاش توجه کردی و به هرچی توجه کنی تو زندگیت بزرگ ...

والا مشروب میخورد رفیق باز بود . ولخرج بود   بد دهن بود کم صبر . دستور میداد همیشه دیکتاتور بود . تو تصمیم گیری هم متزلزل بود

خداروشکر