2777
2789
عنوان

اخلاقای بد همسرتون که بعد یمدت کاملن برطرف شد

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 70 پست

خوش بحالتون تونستید تغییرشون بدید من سه ساله نتونستم تغییرش بدم...به هردری بگید زدیم قهر خواهش التماس محبت تهدید و...هیچی که هیچی

مشکلشم خبرچینیشه این بخواد ترک کنه باباش نمیزاره از زیرزبونش میکشه بیرون و اخرشم بازهمون اش و همون کاسه😔

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍
والا مشروب میخورد رفیق باز بود . ولخرج بود   بد دهن بود کم صبر . دستور میداد همیشه دیکتاتو ...

اووووههههه چ موفقیت عظیمی بدست اوردی😁😁😁😁تغییر این همه ویژگی عالیه

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش بحالتون تونستید تغییرشون بدید من سه ساله نتونستم تغییرش بدم...به هردری بگید زدیم قهر خواهش التما ...

سه سال کمه. شما پنج سال صبر کن. تازشم قهر نکن ینی نشون نده حساسی. فقط بگو کارت بده. من الان که هشت ساله مزدوجم باز یکریز زبونم میگه فلان کار بده فلان کار خوبه چون واقعا بزرگسال تربیت نشده هستن۶مردها 

سلام عزیز خوشحالم که شما اینقدموفق بودی همیشه راضی و شاد باشی. فقط اگه میشه هرکس روش های تغییر همسرش ...

سلام عزیزم ممنونم

من خودمو تغییر دادم همسرم خودش تغییر کرد

ما نمیتونیم همسرامونو تغییر بدیم

فقط میتونیم رفتارای خودمونو تغییر بدیم ک نتیجش میشه تغییر رفتار همسر

من بدون توقع محبت میکنم

همیشه احترامشو دارم(بعضیا میگن پرروش میکنی با نگه داشتن زیاد احترام ولی محبت و احترام کسیو پررو نمیکنه بلکه شیفته میکنه

اینقد احترامی ک گذاشتم از همسرم بارها ازش دریافت کردم)

اقتدارشو حفظ کردم و بردمش بالا

به ویژگی های مثبتش توجه کردم همیشه و خوبیاشو دیدم و خوبیاش هر روز پررنگ تر شده

همه اینا خواست خدا بود 

هرکس که بیشتر سپاسگزار باشد بیشتر دریافت میکند،و به وفور نعمت میرسد هرکس که سپاسگزار نباشد، حتی چیز اندکی هم ک دارد از او گرفته میشود

بچها دلایل موفقیتتون هم بگید ک بقیه استفاده کنن

فلن که خونه بابامم و هیچ خبری ازش نیس 

نه دیگه خونه بابات باشی هیچی حل نمیشه. تو هنوز خودت بچه ای نمیتونی شوهرتو متغیر کنی.  من یکبار هم از خونه به مدت نیم ساعت هم قهر نکردم. حتی شده شوهرم بخواد بیرون برا قهر گفتم با چاقو خودمو میزنم ها اینجوری شده الان زندگیم اروم و با اسایشه 

نه دیگه خونه بابات باشی هیچی حل نمیشه. تو هنوز خودت بچه ای نمیتونی شوهرتو متغیر کنی.  من یکبار ...

براقهرنیومدم...اومدم یکم هردو اروم بشم اخه روزثبلش دعوای شدیدی داشتیم...ولی انگارجدی گرفته

تاخداهست ریشه هیچ آرزویی خشک نمیشه🌱🤍

همه به من میگن خیلی مهربونی. هوایه شوهرتو خیلی داری جوریکه خواهرمادرم مسخرم میکنن. ولی خب می ارزه چون توخونه حرف حرفه منه. با اینکه تا چند سال بعد عقد مادرشوهرم اذیتم میکرد 

همه به من میگن خیلی مهربونی. هوایه شوهرتو خیلی داری جوریکه خواهرمادرم مسخرم میکنن. ولی خب می ارزه چو ...

اره به منم خونوادم میگن خیلی مهربونی و خیلی زیادی هوای شوهرتو داری😁

ولی واقعن اونم خیلی هوامو داره خیلی باهام مهربونه

بقیه هرجی میخان بگن،بگن

براقهرنیومدم...اومدم یکم هردو اروم بشم اخه روزثبلش دعوای شدیدی داشتیم...ولی انگارجدی گرفته

ببین عاقل باش پاشو بی سرو صدا برگرد خونت. یه افطاری مشتی درس کن. اما آدم حسابش نکن ولی مالک و فرمانروای خونت باش 

من خیلی کتاب خوندم مطالعه کردم . و به مهارت خاصی دست پیدا کردم

چ مهارتی

رو کن ببینیم😁

ببین عاقل باش پاشو بی سرو صدا برگرد خونت. یه افطاری مشتی درس کن. اما آدم حسابش نکن ولی مالک و فرمانر ...

من شوهرم گاهی به شوخی میگه یکی دو روز برو خونه بابات یک نفسی بکشم من همیشه میگم اینجا خونمه تو میخوای برو خونه بابات 

خداروشکر